Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

The best way to predict the future is to invent it.

2015. október 17. 10:02 - Eszka

1.5 Let's get this party started

I'm feeling the flesh make me bad.

meh_ro11144.png

A foggate-en átlépve furcsa látvány fogad titeket.

A belső rész gyakorlatilag csak egy terem, amiben félhomály uralkodik. Levegőben temetőszag keveredik a rothadó hús, bőr szagával. A bejárat mellett egy koponyahalom van amiből egy kard áll ki, nagyot lobbanva gyullad meg ahogy a közelébe értek.

Néha a zene ritmusára vakító fényár borítja el a termet. Körülbelül egy tucatnyi élőholt őgyeleg itt. Némelyik kezében világító fényrúd (lézerkard?) van, míg mások foszforeszkáló, szakadt ruhában vannak. A terem végében áll a pulpitus darabokban. Átalakították egy hatalmas keverőpulttá , amit egy lich ural. Fején egy Szonáj márkájú headset, torz mosoly ragyog az arcán, bár lehet csak azért látszik ez így, mert nem sok maradt belőle. Hosszú idő után mászhatott elő, mert nagyon kevés hús maradt rajta.

Láthatóan nagyon élvezni, épp új trackket pattint fel és a zene szinte beszakítja a dobhártyátokat.

https://www.youtube.com/watch?v=SOo9VUFIMJA

cthulhu-16806134819.jpeg

A legmeglepőbb , hogy a zombik ütemesen kezdenek mozogni erre, titeket észre se véve egészen a refrénig.

@SoSayWeAll: A fények, zene hatására úgy érzed, hogy a ládad és kezed megelevedik és táncolhatnékod támad. Not resisted Flashback.

Aztán lekeveri a zenét, és megszólal.

- Mi szél hozta az élőket ide a holtak diszkójába?

13 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://onlinerpgformylads.blog.hu/api/trackback/id/tr517980133

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

inthenameoftheking 2015.10.18. 16:56:13

Ha már úgyis észrevettek minket, muszáj cselekedni.
Ahogy elhalkul a zene, kilépek a két hústorony közül, és előveszem, majd akkurátusan széthajtogatom a halványan világító questes jelünket. Felmutatom a licsnek, remélem nincs olyan jó szeme, hogy ilyen messziről is tudja olvasni a birodalmi közöst.
- Üdvözlöm az urakat és a hölgyeket. Egy szomszédos lakó hívta fel a hivatalunkat, hogy túl hangos a zene és túlságosan nagy rendetlenséget hagynak maguk után a szórakozó fiatalok a környéken - kezdem dörgedelmes hangnemben.
- Ezennel felszólítok mindenkit, hogy fejezze be az itt végzett tevékenységet, azonnal hagyja el a termet, és térjen vissza a sírboltjába! Amennyiben ez a kihírdetéstől számított 10 percen belül nem történik meg, hatalmamban áll a Birodalmi Technokrata Papság megyei prefektusát értesíteni. A hivatal kiküld majd egy osztag Felkentet, csupa olyat, akik kiemelt mennyiségű képességpontot tettek a turn undead skilljükre. Nem tanácsos megvárni őket, ha csak nem akarnak a következő két évszázadban folyamatosan futni minden pap elől! - koronázom meg a kamuzásomat még egy fenyegetéssel is, remélve hogy ha mindenki nem is, néhány ostobább/félősebb delikvens azért kitakarodik a kócerájból.

SoSayWeAll 2015.10.19. 07:53:47

Buliiiiiii van!!! - kiálltok fel és az éppen fast talk skilljeit kibontakoztató íjászunkat félrelökve bemoonwalkolok a tömegbe.
DJ. Licsi a házban! Hadd kérjek zenét. Aggyad mán le a kicsi Májköltől a Thrillert!

(az a rohadt kábszi)
Társaim értetlenül nézik, ahogy haladok előre a karomból kilógó fecskendővel, spenótot majszolva.

SoSayWeAll 2015.10.19. 10:17:25

Szomorúan veszem tudomásul, hogy a dj. nem nagyon foglalkozik a kérésemmel, ezért hátrafordulok:
- Hey, cyberpunk, kéne egy kis Spoty hekkelés, mert ez a buli megdöglött!
Jah, hogy ez a buli amúgy is halott már, haha.

Miután befaltam az utolsó morzsa spenótomat is:
- Meggondoltam magam. Kérem Queen-tól a Show must go on-t. (és azzal a lendülettel beverek egyet az előttem töketlenkedő nyominak)

IvanYakovRambovitch 2015.10.19. 11:38:33

....idegesen toporgok a pörölyre támaszkodva, próbálom a zene által megnövekedett berseker rage ösztönt visszatartani. Egyszercsak azt veszem észre, hogy a sebész körül szabályos kis csetepaté kezd kialakulni,... mindenki üt mindenkit... A Leech vihogva, huhogva táncol a zenére a pult mögött.

Majd a tömegből, - vélhetően a sebész zsebéből - kirepül egy sárgán világító injekció, és felém vetve az irányt, belerepül egyenesen a combomba....

Felordítok, és a pörölyömet pörgetve belerohanok a tömegbe,...az agyam átkapcsol berserker üzemmódba és elsötétül körülöttem a világ...

SoSayWeAll 2015.10.19. 13:03:33

Sajnos a bevitt spenót nem hozta meg időben a kellő hatást, ezért ketaminos fecskendőket kezdtem el hajigálni a tömegben (elég sűrű koncentrátumút, annyira sűrűt, hogy egy Rexit is leterítene).

Bölcs döntést volt ismételten, hiszen tudjuk, hogy az élőhalottak köztudottan rendelkeznek pulzussal, keringéssel, meg szurkálni való vénákkal.
Egyszer csak nagy dübörgésre leszek figyelmes és a szemem sarkából meglátom felém rohanni Tűpárna Yakov-ot feje felett pörgetve pörölyét.

Basszafasz! - kiálltok fel

Valahol ez az a pont, ahol elhomályosodik a világ és nem érzékelem a gravitációt, meg az idő múlását.

StupidEarthMonkeY 2015.10.19. 13:32:14

őszintén, ez a cucc itt annyira 20. század. erőfeszítés nélkül feltörve a helyi LiFi-t (érted, lifeless, nem wireless.), eleinte még valami lágy fost akartam rékeverni a dologra, hátha azzal kedvét szegem a bulinak, aztán gondoltam nyomhatnánk valami epic danceoff-ot, oszt a vesztes menjen ki az erdőbe farkast nyúzni, de így... asszem nekem is jönnek vissza a régi szép emlékek, amikor még nem voltam öreg a bulizáshoz. meh, a quicksave úgyis megvolt, akkor már adjunk a mókának.

ezzel a lendülettel zenét cserélek erre a lits MacBookján, a mai DJ-k amúgy se tudnák mást, csak a play gombot nyomkodni:
www.youtube.com/watch?v=ysNaEMqrbKM

elvégre asszem ez lesz a legkircsibb soundtrack a ma estéhez.

mindenek felett egy nagyon fontos dolog. koncertre csak józanon, mint ahogy azt az igazi hácések csinálják! szóval gyorsan bekapcsolom a karbonszálas testpáncélt, arról lepattognak a repkedő tűk, nameg ha arcal érkeznék a földre, sem fogják az üvegszilánkok szétvágni a pofimat. Sörétest és a kardot előkapva, karom hipergyors stroboszkópként vakító fénnyel elkezd lüktetni a zenére, a hangerőt is csutkára tolva elindulok a tömeg felé, és miközben az első halatlan mellkasát ellövöm, a lyukon fellépve a tömeg tetjére ugorva, és a hullák tetején egyensúlyozva lépkedve futok előre a litsch felé, jobbra-balra suhogatva és lövöldözve lendülettel és duplatelitalppal bevetődöm tömeg tetejére, rockstarokat megszégyenítő lendülettel...

egészen addig, amíg rá nem döbbenek, hogy ekkora tömeget nem nagyon bírnak el a rothadó hullák. még szerencse, hogy tiszta gépzsír vagyok, így csuszkálok a tömeg tetején, közelebb, és közelebb a keménymag felé. közben gyorsan behozom a HUDon a statokat, és elégedetten kuncogok magamban, hogy a KD-m eddig 47-0.

a pit pedig egyre közelebb és közelebb. lassan nem tudom eldönteni, hogy inkább a helyet takarítsam, vagy a dj-hez menjek. érzem, ahogy lassan átveszi rajtam a hatalmat az elhatalmasodó vérszomj. ma este mindent kiadok magamból.

közben eszembe jut, hogy tudtommal az orkok és ahogy látom a dokit, vsz ő sem, elfelejtettem megkérdezni a fegyesfülű kollégákat, akik hátul maradtak, hogy "ugye nem kapnak epilepsziás rohamokat a villódzó fényektől?"

inthenameoftheking 2015.10.19. 14:03:38

Egy darabig még tartogatom a questes papírt, bízva a lehetetlenben, hogy még mindig van esélye a blöffömnek. Azonban, mivel kis csapatunk háromötöde közben elkezdte ütni a bulizókat, be kell látnom, hogy esélyünk sincs végigjátszani a színjátékot. Ez ma már a második szerep, amit nem játszhatok végig - sóhajtok magamban - pedig közterületfelügyelőként is lennék olyan jó, mint előtte elátkozott élőhalottként...
Yankov és a borg szakértő módon henteli az (egyébként egyáltalán nem védekező) zombikat, de ahogy nézem a doki többet csapkodja a levegőt mint az ellent, nem is értem, miért nem a hátsó sorban várakozik a foltozandó kollégákra. Elhajolok az egyik baljós fénnyel világító fecskendője elől, majd sóhajtva összehajtogatom a papírkámat, és helyette az íjat veszem elő. Kihúzom az egyik karbonacél robbanófejű nyílvesszőt, két gyors csavarintással a szárán beállítom kb. két méteres robbanási hatósugárra. Majd a hegyes fülemig húzva a műanyag húrt a lich-be küldöm azt. Legalább csend lesz - állapítom meg magamban - mert ha a hallhatatlan sztárdidzsé valamilyen resist hatására túl is éli a robbanást és az azt követő lökéshullámot, a keverőpult biztosan nem...

Eszka 2015.10.19. 21:06:58

@inthenameoftheking:
Ahogy a nyílvessző sikoltva szeli át a levegőt, az idő mintha megállna. @IvanYakovRambovitch: befeszült arccal csap egy zombinak a halántékára, amiből kifröccsen a rothadó fej tartalma, @StupidEarthMonkeY: -t alvadt vér és gépzsír borítja, körülötte megcsonkított testek. A doki épp az egyik oszlopra oszt ki halálos fenyegetést táncolva. @Lady Arielle: érdeklődve figyeli az eseményeket, karmai megnyúltak, kedves arcát levedlette, mint a bőreváltó kígyók. Az ott testet öltött szörnyeteget semmilyen szépfiú nem hívná el kávézni.
A lövedék becsapódását hatalmas detonáció követi, a pulpitus recsegve omlik magába, magával rántva a keverőt, illetve a komplett hangtechnikát.
Csend, por és füst borítja a termet.
A zene elhallgatásával megváltozik a helyszín, a szemetek láttára alakul át és fedi fel valódi mivoltát.
@StupidEarthMonkeY: a kezedből a random tracklist újabb számot dob:
www.youtube.com/watch?v=lS5TIcLJXTw
Nem egészen úgy néz ki a hely ahogy a robbanás előtt. A falak rózsaszínre vannak festve, mindenhol kitömött plüss állatok, játékok vagyis már ami maradt belőlük. A legtöbbje kibelezve, fejük leszakítva..
A jó doktor épp egy rózsaszín egyszarvút markolva ül a földön és értetlenül bámul, mi lehetett abban a cuccban és vajon kitől kapta- ötlik eszébe.
A kiborgot borító gépzsír szinte ragasztóként szolgált a vatta és polisztirolgolyóknak, most úgy fest mint valami gólem vagy mintha maga Nagy Láb materializálódott volna a szemetek előtt.
A belső HUD-on kiírva:
< Your Save is corrupted, please update the game version 2.1 >
Mégis a legnagyobb pusztítás az ork körül van, tucatnyi panda, unikornis, mackó szétvert "teteme" közepén épp egy ember nagyságú pingvinnek visz be halálos csapást. A buzogánya felszakítja a cuki piros sapkás állatot borító anyagot és vatta repül szerteszét.
A csapat hátsó tagjai pár tömésdarabbal a ruhájukon megúszták az incidenst.
A pulpitus helyén lévő babaház romjai közt, egy kis alak kel fel, zöld ruhában van, kis lábán piros lábbeli, aminek a végen apró csengők vannak. A szakálla ami egykor fehér volt, most bozontos, fekete gubanc. Az arca kormos és a sapkája lepörkölődött a fejéről.
- Kapjátok be köcsögök, na mán Ti vagytok a partybreakerek! - kiáltja dühösen a manó.
A Mikulás garantáltan tudni fogja ezt és leshetitek mikor kaptok ajándékot.
Most tettétek tönkre az idei karácsonyra készült összes ajándékot, téren idő dimenziókon túl.
Túró a fületekbe- mormol még valamit és azzal elteleportál.
@inthenameoftheking: a zsebedben melegséget érzel, elővéve a Quest medált látod, hogy kékre váltott.

inthenameoftheking 2015.10.20. 06:34:22

Szomorúan nézek körbe a rombadöntött játékgyáron, közben azon tűnődöm, hogy íly nagyhatalmú lények mégis hogyan lehetnek ennyire ostobák. Mégis mit gondolt az zöldruhás kis idióta, amikor azzal próbálta elleplezni tevékenységét, hogy zombikat ereszt a környékre? Jó, persze a sok gyerek biztos nem jött erre kíváncsiskodni, de nem jutott eszébe egy pillanatra sem, hogy mi lesz a szomszédok reakciója? Persze nap mint nap látunk ilyet kicsiben, amikor hajnal hatkor támad valakinek kedve ütvefúrni a harmadikon a panelbe, vagy amikor a másik meg még éjfél után sem csavarja le az ilyen öldmeganyád zenéket, mint amik itt is szóltak.
Ez van, gondolom mélabúsan, ha az alvállakozók a munka elvállaltakor nem kapnak megfelelő információt a körülményekről. Tudtuk mi, hogy mire szerződtünk? És az a kis gnóm? Hát persze hogy nem tudta ő sem. Na mindegy, egy istenséget magunkra haragítottunk (még jó hogy csak a Mikulás az), de egynek meg szívességet tettünk. A kérdés csak az, vajon melyik talál meg hamarabb?
Elment a kedvem az egésztől, még kincsek után sincs kedvem turkálni (varázskard? Itt? Ugyanmár). Lesöpröm magamról a habszivacs darabokat, és kivonulok a Nivához. Gondolom a srácok még tartanak egy afterpartyt a legyőzött plüssállat-tetemek felett, de nem gond, most már ráérünk, rágyújtok az elektromos cigimre és elpöfékelek addig idekint a jólevegőn...

SoSayWeAll 2015.10.20. 08:32:56

Ahogy kezdek magamhoz térni, egy teljesen más világ tárult elém. Minden szép színes és tele van csillámpónival. Szerintem még mindig halucinálok, mert a valóság nem lehet ennyire gyönyörű.
Kinn ücsörgök a mező közepén egy 3 lábú rózsaszín unikornist ölelgetve. Remélem a többiek nagyon elfoglaltak, mert nem szeretnék felébredni!

StupidEarthMonkeY 2015.10.20. 14:29:05

Picit sozmorúan tölt el a tény, hogy átvert minket a teknokrata pap. TŐRBE CSALT MINKET A SZÉLSŐSÉGES VALLÁSI FANATIZMUSÁVAL! mi lesz a következő? talán falakat emeltet velünk a xenofób indíttatásai miatt közénk és a számára elfogadhatatlan más isteneket elfogadó elfek közé? Esetleg lelöveti a mikulást egy BUK-kal, mint az MH17-et? ez így nem mehet tovább, véget kell vetnünk az erőszaknak... hogy máshogy, mint még több erőszakkal!

Eszka 2015.10.20. 16:19:58

@inthenameoftheking:
A bús cigizésedet egy hörgés szakítja félbe. Nofene, csak nem…
De igen rátaláltál az egyetlen zombira aki frankón az.
Épp feléd igyekszik:
- Héééé Haverrr- hörgi – van cigid meg tüzed? Ebben a nagy hajcihőben kifulladtam kicsit, és most jól esne egy bláz. Tudod régebben jó kis hely volt ez az elmúlásra, de mióta ez a Gyár ideköltözött, azóta egy perc nyugtunk se volt. Még a holtak is feléledtek erre a ricsajra, meg mindenre.
Köp egy amolyan halottasat.
- Kösz hogy rendet raktatok- rád kacsint azaz kacsintana de nem sok maradt az arcából, de tökre olyan érzésed van mintha azt akarná. Éppen távozna, mikor megfordul és:
Csak, hogy ne mond, hogy nem volt loototok, adok egy ilyen szupermágikus gyűrűt. –feléd hajít egy kisebb sár golyót- azt nem tudom mire jó, mert a sírbérlőm adta kaució gyanánt, de azt mondta, Tuti! A varász szó hozzá: Bozsik

Eszka 2015.10.20. 16:28:11

@StupidEarthMonkeY: @SoSayWeAll: @IvanYakovRambovitch:
A pusztítás közepén vagytok, szétszaggatott plüssök és széttört játékok borítanak mindent.Az ork meg mindig feszül a ketaminos injekcióktól, mellette a cyborg aki jelen pillanatban inkább vattagólem emellet úgy szitkozódik, mint valami kocsis.
Az orvosostok láthatóan jól el van a romokban, a kezében szorított csillámpónival.
Láthatóan teljesítettétek ezt a küldetést, vár rátok a populáció szabályzás.
The best way to predict the future is to invent it.
süti beállítások módosítása