Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

The best way to predict the future is to invent it.

2015. október 21. 11:49 - Eszka

1.6 Art, On the road, Elvis????

1.jpgA „templom” elhagyása előkészületet igényel.

Tekintve, hogy az egyik társatok polisztirol gólemmé változott. Így teljes csapatmunkával is egy jó órát vesz igénybe míg helyre állítjátok. Mindent eszközt felhasználva (lézer, balta..) egész pofás robotot faragtok. A régi szobrászok érezhették ezt a fajta elégtételt amit Ti, ahogy a munkátokon végignéztek .

- Nem egy Michelangelo de megteszi- gondoljátok.

@Lady Arielle: Egy ideig szemléli az eseményeket, majd így szól:

- Kedves Fiúk, úgy fest nem terem babér a magamfajtának köztetek, így én visszavonulok a városba, de ha szükségetek lenne rám, ne habozzatok. Éjfélkor mondjátok a tükörbe a nevemet háromszor és megjelenek. Tudom, hogy van már mindenféle kommunikációs eszköz, de a technika sose érdekelt igazán.

Azzal köddé változik.

A Mikulásgyárat hátrahagyva folytatjátok az utatokat. A nívába már kényelmesen elfértek, és célirányosan haladtok hála a Gugli Maps alkalmazásnak. Az autótok falja a kilométereket , közben franc se tudja mi ütött a rádióba de most kellemes zenét adnak. Szoktak az ork dj-k is lazítani, fordul meg a fejetekben.

https://www.youtube.com/watch?v=TcihOx3aJjE

Az erdőt elérve megcsodáljátok a természet és technika harmónikus együtt élését. A fák üvegszálás műanyagból vannak, a bokrok és aljnövényzet papírra hajazó üvegből. @inthenemeoftheking  itt se sok bogyót találsz a gyűjtögető életmódodhoz.

Ahogy mélyebbre mentek az erdőben fura szerzetekkel találkoztok ( teázó dombi óriásokkal, kártyázó óriás sáskákkal és tébláboló szuperhősökkel) de mindegyik mellett „Vigyázat! Védett faj” tábla szerepel. Furcsa, hogy csak a farkasok szaporodtak el a környéken.

A térkép szerint a következő nap éritek el  a megadott célt, így táborhely után kutatva érdekes dologra lesztek figyelmesek.

Zene, és hangok ütik meg a fületeket az előttetek lévő tisztásról. ahogy a kocsitok megközelíti a helyet, egy kisebb csoportosulás vesztek észre.

https://www.youtube.com/watch?v=gj0Rz-uP4Mk

 Egy tucatnyian lehetnek, csillogó flitteres ruhát visel mindenki, napszemüveget hordanak és isznak, táncolnak a rögtönzött táborban az űrhajójuk mellett.

 Mikor az megérkeztek egy pillanatra elcsendesednek , az Elvis imitátorok kérdőn figyelnek titeket.

elvis.jpg

24 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://onlinerpgformylads.blog.hu/api/trackback/id/tr998009107

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

inthenameoftheking 2015.10.21. 14:18:19

Ahogy látom kiborg barátunkat viselte meg legjobban az illuzió megszűnése, plüss állatok "vére" és "belsőségei" borítják minden egyes takarólemezét. Én személy szerint így hagynám, mindig jó a plusz páncélzat, na meg milyen jó érzés lehet már teljes sebességgel úgy nekimenni a falnak, hogy garantáltan más bajod nem lehet, csak hogy visszapattansz róla. Persze nem maradhat így, nehogy zárlatos legyen, nem beszélve ha a szoftvereiben összeakad valami, jártunk már í]y korábban is, ugye...
Persze a falrólepattogást is meg lehet unni, és miután kiszórakozták magukat a srácok, nekiállunk a takarításnak. - Magasnyomású gőzmosót kellett volna hoznunk, bazdmeg - idézem a régi klasszikust az új helyzetbe ültetve. Még jó hogy a Niva hátuljában találunk egy nagy csobolyó univerzális tisztítószert, az leviszi az egészet, bár egykét új ork és emberi káromkodást tanulok a művelet végrehajtása közben. A végén még egy kis vaxot is kenünk rá, had csillogjon a napfényben. Így szebb lett a kománk mint volt újkorában, amikor kigördült a futószalagról.
- Végre ismét úton! - rikkantok fel, amikor elindulunk. Persze nem sokáig örülök, a bűz nagyon hamar elnyomja a jókedvemet. Nem lehet megszokni, de nem akarom kirobbantani az V. ork háborút, így inkább kussolok.
Útközben sok érdekes fajzattal találkozunk, de mindegyik mellett ott a kilövési tilalom nagy fekete felkiáltójele, így nem állhatunk meg tápolni. Látom, hogy a többieknek is bizsereg a kisujja a ravaszon, de hát mit lehet tenni, a szabály az szabály. Pedig néhány olyan könnyű prédának tűnik; pl. az a fiatal kis surmó, aki egy ósdi, a divatból rég kiment fehér magasszárú cipőben valami görgőnélküli légdeszkán húzatja magát egy ezüstszínű kocsival... az autó elsuhan mellettünk, az alkalommal együtt. Mindegy, majd levadássza őket valaki más.
Estefelé odaérünk a flitteres ruhájú nem kicsit részeg társasághoz. - Hát én vagyok az egyetlen abszinens ezen az egész bolygón...?! - sóhajtok magamban, bár az űrhajójukat látva akár a galaxisra is gondolhatnék.
Kérdően nézek Yakovra, aki bólint, erre odalépek a főnöknek látszó Elivshez:
- Megszállhatnánk itt nálatok az éjszakára? Van két hordó alig megkezdett aragóniai szüretlenünk, azzal be tudnánk szállni a buliba - lehet, hogy az újdonsült ork barátom nem erre bólintott, de hát még csak 0. szintűek vagyunk ugye, nem fejlődött ki teljesen a csapattelepátia közöttünk...

SoSayWeAll 2015.10.21. 16:43:55

Leo még ki se mondta a szavakat, már pattantam is le a platóról, hogy a sarokban dámázó Elviseket megnézzem magamnak.
Látom ám, hogy fogalmatlanok teljes mértékben, ezért baráti tanácsokkal próbálom ellátni őket. Mire ők:
- Mi?!
- Nem mi, hanem MI AZ ANYÁDAT AKARSZ?! Vagy valami, elvégre nem elsőáldozó szűzlányok lennénk.
- Mi?!
- Ne mizzél!
- Mi?
- Ha még egyszer azt mondod Mi?!, esküszöm nyakon szúrlak egy aids.es tűvel.
- Mi?!
Itt elégeltem meg a beszélgetést és mielőtt egy jól irányzott bökéssel agyig küldeném a cuccot, dramaturgialig emelve a hangulatot az alábbi folklor műsorral kommentálom a helyzetet:
Ezékiel 25:17
"Az igaz ember járta ösvényt mindkét oldalról szegélyezi az önző emberek igazságtalansága és a gonoszok zsarnoksága. Áldott legyen az, ki az irgalmasság és a jóakarat nevében átvezeti gyöngéket a sötétség völgyén, mert ő valóban testvérének őrizője és az elveszett gyermekek meglelője. Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal, és amazokra is, akik testvéreim ármányos elpusztítására törnek, és majd megtudjátok, hogy az én nevem az Úr, amikor szörnyű bosszúm lesújt rátok!"
És hopp már van herpeszed sikítok fel önelégülten, miközben húzom ki a nyakából a jó 20 cm-es fecskendőmet.

inthenameoftheking 2015.10.21. 16:53:34

Hallom, hogy a doki elkezd kántálni valami szent könyvből, és már tudom, hogy ennek megint nem lesz jó vége. Sóhajtva veszem le az íjat a vállamról és kezdem felajzani. - Puskákat kellett volna hoznunk bazmeg - sütöm el ma már másodjára, felkészülve a legrosszabbra.

StupidEarthMonkeY 2015.10.21. 17:20:43

óóóóó, hát persze bazmeg. gondolom senkinek nem ugrott be, hogy Elvisnek van egy olyan száma, hogy Wolf call. semmi gond, nyugodtan nyugodjon le mindenki, most kivételesen nem kell mészárolnunk. elég, ha elkábítjuk őket, és átvágjuk a hangszálaikat. vagy kivágjuk a nyelvüket. vagy olmot öntünk a fülükbe. esetleg olyan magasra rúgjuk a golyóikat, hogy már szopránba se tudjanak énekelni. srácok, preferencia?

nézek körbe kérdőn, miközben azon gondolkodom, hogy egy milyen szépen kivitelezett terv része lehet ez is. megbénítjuk mikulást, aztén mi jön? Odin farkasait tegyük el láb alól?vagy Fenrir-t próbálta a pap megidézni, hogy eljöhessen raknarök?

mindeközben izzítom a karomat és készítem elő a töltényeket a sörétesembe. ami tök elgondolkodtató, hogy ilyen távolságból lőve az egytucat imitátorból vagy 8at simán leterítene a két lövés.

inthenameoftheking 2015.10.21. 17:44:38

- Álljunk meg egy pillanatra, kicsit sokan vannak, és van űrhajójuk is! - próbálom menteni a menthetőt, egyszerre visszafogni a nekiinduló kiborgot és elrángatni a dokit a megszúrt királytól. - Csak pihenni akarunk, ti inni, meg később farkast ölni! Ezért nem kapunk TP-t, a loot is csak néhány flitteres jakó, meg pár ócska, divatjamúlt szemüveg - közben azért az orkra is figyelek, bár szerintem ő még mindig azon van felháborodva, hogy felajánlottam a dugiszeszét potyapiának.

IvanYakovRambovitch 2015.10.21. 17:52:35

... abban a pillanatban, amikor leonidász elftársunk megemlítette a pajeszos flitteres gnollnak az aragóniai szüretlent, eszembe jut, hogy egy szojuzos zacskóba a hordók között hagytam az utolsó üveg Orkbacsov vodkámat, így észrevétlenül elosontam Leo háta mögül, majd a Niva platójához igyekeztem.
- Huhh, megmentettem a vérszomjas alkeszek elől a kis drágaságomat - sóhajtok fel könnyedén, majd egy húzással kiiszom mind a 0,75 l nedűt. Kihúzok a zsememből egy félig megszáradt uborkát, rászagolok, majd ráharapok. Csámcsogva leveszem a Niva tetejéről Natasát, és ha mi sem történt volna elindulok a balhészag irányába, közben észreveszem, hogy az elf engem méreget....

inthenameoftheking 2015.10.21. 19:16:09

Látom, hogy Yankov erősen kancsalítva próbál rám fókuszálni. Most nem bízok a köztünk kialakulóban lévő csapattelepátiában, inkább odakiáltok neki:
- Yankov, öreg ork barátom! Hozd azt a bort, kezdődjék a buláj! - csak remélni merem, hogy most nem fog félreérteni.

SoSayWeAll 2015.10.21. 20:07:55

Baszki, van meg quickloadunk? Egy hang a fejemben nem tartja jo otletnek a szurkalast...

IvanYakovRambovitch 2015.10.21. 20:20:00

Lihegve odaérek a hordó aragóniaival, hónom alatt egy méretes balalajkával és ledobom magam elé káromkodva...
- Blijáty! Leo, milyen borról van szó? Csak sörünk van, ez a jó kis minőségi (értsd. nem úszkál benne egérszar) - Nézzétek mit találtam még, - mutatom a fura húros hangszert, majd elkezdem nagy szakértve hangolni, majd rázendítek: www.youtube.com/watch?v=Y2Uo-VEi1LQ

Eszka 2015.10.21. 20:28:02

@SoSayWeAll:
Az dámázó Elvis sózsákként zuhan el, rángatózik picit a földön, a társai szótlanul figyelik, még a táncolást is abba hagyták. Egy pillanatig farkasszemet néz a két csapat, a csendet csak az ork csuklása zavarja meg.
Aztán hirtelen felpattan a sértett és felkiált:
- Haver, ez rohadt jó anyag, van még? Gyertek srácok ezt ki kell próbáljátok ..
A feszültség engedni látszik,
@inthenameoftheking: Rád néz az egyik :
- Akkor hoztatok bort is? Tökéletes kísérő lesz a szintetikus drog mellé. Egy nagy razzián elkoboztak mindent tőlünk és a buli laposodni látszott de megmentettétek.
@IvanYakovRambovitch:
- Hé, te melák akkor hozod azokat a hordókat?
Az imitátorok keményen az arcukba húzzák a szemüvegjeiket és a csapatuk egyik fele a doki felé, a másik pedig a kocsi felé indul.
@StupidEarthMonkeY: A melletted elhaladók csak annyit vetnek oda:
- Jó kis vas.
Az űrhajóból kimeredő részecske ágyuk és gigamegaatomnukleáris csúzlik visszahúzodnak és hangosan elindul a "Heartbreak Hotel".

inthenameoftheking 2015.10.21. 21:27:44

Most, hogy így lecsillapodnak a kedélyek, két nyelet - mint kiderült - sörrel odalépek a legkövérebb (nyilvánvalóan a legbefolyásosabb) Elvishez, és miután átnyújtottan neki az egyik adag zavaros büdös komlólét, megpróbálok szóbaelegyedni vele.
- Aztán honnét jöttetek ezzel a flancos űrhajóval és mit jót csináltok ti itt az erdő közepén? Mi ez, valami titkos Elvis-hasonmásverseny, vagy valami bizarr beöltözős party? Osztán farkasokat láttatok-e a környéken? Állítólag vannak jó sokan, úgyhogy vigyázzatok az alkohollal és a bogyókkal, könnyen elveszíti az ember előbb a kontrollt, aztán meg valamelyik végtagját az említett vadállatoknak köszönhetően. - egy dologra vigyázok, hogy a kikívánkozó "De hát a király halott!" mondat még csak még véletlenül se hagyja el a számat, az épphogy csak helyreállt békét nem kéne egyből ilyen komoly próbatételnek alávetni.
Ahogy átsétálunk a táboron, azt veszem észre, hogy a lábam ütemesen kezd mozogni a zene ritmusára. Na, még a végén jól fog elsülni ez a mai este - gondolom, majd belekortyolok a poharamba - nem elf gyömbérsör, de ma estére megteszi - piszkálok ki a fogaim közül egy darab gyanús izét, és közben együtt dünnyögöm az igazi királlyal, hogy "don bi kru, tu hart dac tru", bármit is jelentsen ez...

SoSayWeAll 2015.10.22. 09:15:41

Kérdően tekintek a társaimra... ezek a barmok nem tudom miből vannak, de rácsúsztak az écre?!
No de várjunk, no! - kiálltok fel.
Ez nem is a éces fecskendőm volt...
- Yakov, nem láttad a...?! (és itt villant be, hogy Yakov-ra miért nem hatott a sárga szérumom) Baszki. Srácok, azt hiszem a templomban az éces tűkkel dobálóztam és ez a ketaminos... bedrogoztam Elvist!!!!!

StupidEarthMonkeY 2015.10.22. 15:10:17

partyvan? akkor menjen már stereoban. szinkronizálom a szóló szám üteméhez a karomat, és ráteszek valami pörgős dnb alapot, és bekapcsolom a stroboszkópot.
ha party van, hát party van.

SoSayWeAll 2015.10.22. 16:37:59

Szeretném kérni a Black Eyed Peas-től a Let's get retarded című számot!

inthenameoftheking 2015.10.22. 21:39:54

Ahogy telik az este, úgy fogy egyre inkább az ork által abszolvált szeszesital. A harmadik sör után halványan felrémlik, hogy nem kéne több korsóval benyomnom az aragóniaiból, ha csak nem akarom, hogy mindenki számára világossá váljon a fogyatékosságom. Van ugyanis egy ritka betegségem, a wizardris drunkitis, vagy közismertebb nevén a "részeges varázslómester": minél többet iszom, annál inkább előtörik belőlem a rejtett varázserő. És hát annak aztán senki és semmi nem szabhatja útját, ugye ahogy a dédapám szokta volt mondani úgy kb. ezer évvel ezelőtt, hogy aminek ki kell jönnie, az ki is fog jönni.
És már kezdődik is: ujjaim automatikusan a Feather fall mozdulatsorába fognak bele, és már ugrom is, hogy aztán falevélként vihogva hulljak alá kb. öt méter magasból. Még kétszer sikerül a mutatvány az egyre növekvő közönségem örömére, harmadjára viszont a varázslat hatóideje lejártával üstökösként csapódok a körülöttem állók közé.
- A fene - kelek fel - bocs kicsi Elvis, hogy tönkretettem a szép ruhádat - kacsintok rá újdonatúj kisnövésű barátomra, majd a füle mögül egy féltenyérnyi aranypénzt varázsolok elő. - Remélem ennyi elég lesz a tisztítóra - adom oda neki, bár feldereng, hogy a bolondok aranya varázslat sem permanens hatóidejű.
Újabb sört szerzek valahonnan, húha, ez már második szintű varázslat lesz. Be is nyomok egy láthatatlanságot, majd jó poénnak tartva észrevétlenül kezdek bele Elvisék vegzálásába: a pajeszhúzogatás elég bunkó dolog, bár számomra akkor nagyon viccesnek tűnik. Amikor megunom, még mindig láthatatlanul az űrhajó felé indulok. Simán átslisszolok az ajtó mellett állók mellett, hogy megnézzem, milyen is a királyok otthona...
Később arra még emlékszem, hogy Yankov valamilyen import vodkával itat. Ajajj, ez már harmadik szint, csak nehogy a tűzlabda jöjjön, azzal a fél erdőt felgyújthatnám... és itt filmszakadás, az ájulás jótékony köde mögé vésznek az este további történései.

IvanYakovRambovitch 2015.10.22. 23:06:57

Miután egy szál ágyékkötőben végigurgáltam ölelkezve az újdonsült cimbikkel pár számot, és elfogyasztottam a Vodkára úgy 10 liter aragóniait... az utolsó momentumok amikre emlékszem:

A sebész valami ismeretlen port szív fel 2 Elvis kíséretében a Niva motorháztetéről, majd felvisít, hogy ő egy kib*szott kiflicsücsök, és mindenki megérdemel belőle egy harapást...

A robot éppen egy dalt énekel hamis synth-hangon: You're wondering who I am ....Machine or mannequin? (www.youtube.com/watch?v=51ybp_YFo7I)

Leonidász furán hadonászik, különféle varázslatokat előídézve, új barátaink nem kis rémületére, majd összesik

.... én, lerántva az ágyékkötőmet, elkezdem énekelni a csípőmet körözvén az I'm too sexy című számot.... majd elbotolva egy hányásában fetrengő Elvisben belebotlok fejjel lefelé egy óriási hordóba, aztán képszakadás....

inthenameoftheking 2015.10.23. 14:17:58

Másnap reggel...
egy kicsi egy helyiséges házikóban ébredek, két hortyogó Elvissel és a sarokban halkan zümmögő kiborggal. Leomund Tiny Hut - vagy Leomund Ócska Viskója, - hála minden elf istennek, csak harmadik szintű cucc. Nem jutottam el a hatodik szintű Space Teleportig, és nem a saját ágyamban ébredtem a Kardashianon, a családi birtokon. Nézett volna nagyot a birodalmi alkormányzó, aki mostanában oda beköltözött...
Lerugdosom magamról az elviseket, és kilépek az ajtón. Mögöttem nyomban káromkodás hangzik fel, a viskó eltünik, új barátaim pedig vacogva ülnek fel a harmatos fűben. Ja bocs, ez csak addig működik, amíg a caster bent tartózkodik - gondolom kajánul, de nem sokáig mosolygok, beüt a macskajaj.
Elég nyomorultul érzem magam. Minden tagom fáj, a fejem zúg, ráadásul most, hogy már nem vagyok ittas, egyetlen kis kavicsot nem tudnék felemelni az akaratommal. Pedig milyen jó érzés volt a hatalom, és most sem kellene mást csinálnom, mint egy-két kortyot inni... felülkerekedek az érzésen, nem szabad, soha többet nem iszom, fogadom meg persze ki tudja hányadjára. A wizardris drunkitis sokszor jár együtt alkoholizmussal, de én erős vagyok, nem fog uralkodni rajtam a szesz, erős vagyok, nem fog uralkodni rajtam a szesz...
A mantra és a hányinger segít, de a macskajajjal kezdeni kell valamit. Van is egy tuti ezeréves receptem, de ahhoz találnom kell mantikor-karom virágot. Elvileg itt az erdőben van ilyesmi, bár nem tudom, a polisztirol levelű fák alatt megél-e... mindegy, ha találok, és sikerül belőle teát főzni, akkor én leszek a (más)nap császára, mindenki nekem fog kezet csókolni.
Az egyik sarokban megtalálom az íjamat és a tegezt, azt felkapva elindulok az erdőbe. Ahogy azt sejtettem, az úttól kb. 150 méterre már normális növényzet van, a műanyag-üveg flóra csak turistacsalogató dekoráció. Így már több esélyem lesz - gondolom, ahogy behatolok a normális, ismerős fák közé.
Menet közben a jó levegőn azon gondolkodom, vajon mi is történhetett az éjszaka. Szerencsére általában nem kötekedőre iszom magam, inkább mókamesterré, szóval talán senki nem sérült meg, de azért kíváncsi vagyok. Na mindegy, hátha útközben beugrik majd valami emlék...

Eszka 2015.10.25. 09:26:24

@SoSayWeAll:
Kiszáradva, lüktető fejjel ébredsz, kemény este volt. Mi is történt..
Ja.
Régi Elvisként üdvözöltek a copycatek miután kisegítetted őket a bajból, a flitteres kabát és nadrágot könnyen adták :5 sör/csík/tánc . Sajnos a maradék hacukát már nem tudtad megszerezni, mert kifeküdt a mentorod, Lajos, aki egyébként űrgárdista de épp szabin van. De biztosított róla hogy majd legközelebb folytassuk..
( sub class acquired progress 50%)
Mint kiderült örökbarátságot egy este is lehet kötni idegenekkel - miután Te kifogytál és a fiúk is belelendültek, már ködösek az emlékek, de mintha beugrana egy zuhanó repülőgép ami az erdő irányába suhan el kettétört géptörzzsel, egy földbe ásott labor, DARhMA felirat, a tengerparton állsz egyedül társak nélkül,hová lettek? Eltűntek ???
Az ork szitkozódását megismered száz közül is, megnyugszol, rossz pénzt veszik el, megvannak a többiek is. Reméled gyors lesz ez a farkasölősdi, mert borzasztó másnapnak nézel elébe.

Eszka 2015.10.25. 09:27:06

@IvanYakovRambovitch:
Meg kell hagyni jó buli volt ez a tegnapi, egészen máig tartott, te meg mássz már arrébb, nem tudlak átugrani. - lök arrébb az űrhajó lépcsőjéről az egyik imitátor.
Nyekkenve ébredsz és a fejedet dörzsölöd, már megint másnap. Hunyorogva a többieket keresed, Niva pipa, sok Elvisakárki pipa, társak szétszórva de pipa.
Doki a kocsi mellett, a kiborg arrébb pár morcos Elvis társaságában van, épp beszélgetnek nagy elánnal kora reggel de őt nem hatja meg.
Fene azt a trécselős fajtájukat..
Az elf pedig fütyülészve az erdőbe tart a hátán az íjával.

Eszka 2015.10.25. 09:28:00

@StupidEarthMonkeY:
Az este jól érezték magukat a többiek, te is próbáltál de jobban ment a hangosítás és a support.
Közben rácsatlakoztál a hajó világ hálós com-portjára és frissítetted a játékot, az alkalmazásokat és pár háttérben futó logaritmusokat Mint kiderült ezek a népek, csak szeretnek beöltözni Királynak, komolyan veszik ezt és egy hétig tényleg azok. Aztán várja őket is a család és a munka.
A rendszerük egyszerű, -Hacking skill succesfully used- így közben tudsz zenét is váltani, és bólogatni hogy ne tűnjön fel nekik az adatlopás.
A fiúk szinte önkívületben táncoltak, kellett nekik ez a kis szórakozás, úgy ahogy neked ez az internetfröccs.
Új infók, friss adatok, feldolgozás.
Az elf még varázslatokat is szórt italos kedvében, pár megpörkölt üstök és jó néhány elfogyasztott söröskorsó után, összejött a Mágia.
A tűzijáték, feather fall bár pár sikertelen varázslat után, hajnalban valami háj levelről magyarázott és egy "kunyhót" is odarittyent, bár inkább pár ág volt az levéltakaróval. De hajnalban mikor elkezdett szemerkélni az eső, pont megfelelt tetőnek.
Standby-ra rakta magát, a háttérben futó sorozatletöltés épp most váltott 59 percre. A szintetikus ránc mosolyra húzódik, még azt mondják, nem érdeklődik a világ után.

Miután mindenki összeszedte magát, már csak Leonidasz hiányzik, aki jó ideje elment könnyíteni magán az erdőbe.
- Nem bírja a gyomra túl jól - jegyzi az egyik Elvis, folytatná épp de kiáltás hallataszik az erdőből.
- Segítség! Hé Banda, gyertek már! - üvölti egy vékony elf hang.

StupidEarthMonkeY 2015.10.25. 20:20:39

Reggel elgondolkodom azon, hogy vajon atok, vagy szerencse, hogy az alkoholt uzemanyagkent hasznalom, es meg csak be se csiccsentek tole...

StupidEarthMonkeY 2015.10.27. 20:25:09

fura dolog nem tudni lerészegedni. egész éjjel azt néztem, a kötelező frissítések közben, hogy az ork és az elf hogy ölelgeti egymást azzal, hogy igazából nagyon távoli rokonok, és hogy mennyire örülnek, hogy megismerték egymást. néhol már némileges szexuális kacérkodásnak tűnt amit levágtak egymásnak, miközben halkan, pajzánan kuncogtak egymásnak a doki viselkedése láttán. ha már a dokinál tartunk, annyira készen volt, hogy egész este egy farönkkel táncolt, flörtölt, és helyenként smárolt is. asztán összeveszett vele. aztán kibékülős szexelt vele. aztán újra összevesztek, miután féltékenységi rohamot kapott a szomszéd bokor miatt. ekkor az elvisek elrángatták, megtáncoltatták. meg az orkot és az elfet is. engem is próbáltak. kikapcsoltam a testem. a doki vissza-vissza nézeget a farönkre. nem sajnálatot látok a szemében. eltört valami kettőjük között. visszasétál lassan, szomorúan párjához. leül mellé. bocsánatot kér. simogatja, és látni az arcán, hogy soha nem lesznek már boldogok együtt. nem úgy, mint a 3betűs kollégák. ők épp nagyon boldogok együtt. az elvisek hangosan felröhögnek, ahogy az ork, finomsággal megpacskolja az elf popóját. azt hiszem itt az ideje, hogy a vizuális rendszereimet is lekapcsoljam, ezeket az emlékeket pedig a lehető leggyorsabban archiváljam a kaland után.
.
.
.
.
.
.
.
_mozgásérzékelő risztás
_rendszerek bootolnak.
.
.
.
.
_rendszerek újraindítva.
_bolygó és szélesség alapjáni idő: 9:08
.
kognitív képességek: 100%on.

egy elf sétál felém. sehol a vidámság az arcáról. picit mintha furán járna. nem a bokájával van a gond. sebesülés analizálás folyamatban.....
ANALIZÁLÁS LEÁÁLÍTÁSA!
...nem akarom tudni mi történt míg hibernálva voltam.

körbenézve jobbra-balra elvisek fekszenek, még mindig önkívületi állapotban. a doki a farönk mellett alszik. valami repülőről meg füstszörnyekről is hadovál. próbál feltápászkodni, de nem úgy néz ki, mintha egyedül menne. mellettük a bokor szanaszét tépkedve. féltékenységből elkövetett bokorölés. nem kellene, hogy az elf megtudja, a végén még neki esik.

nemsokkal arrébb az ork, anyaszült meztelenül, egyedül a kucsmája van...

..az elf fején. próbál felkelni, de nem úgy tűnik, mintha egyáltalán a feját fel tudná hajtani. frenetikus útnak nézükn elébe. szépen sorjában összeszedem mindet, a saját ujjaikat a torkukon lenyomva a biztonság kedvéért meghánytatom őket, mindet megitatom.

10:54

el kellene indulnunk. a niva platójára alulra raktam az orkot, rá a dokit és az elfet. a doki búcsút sem vett a fától.soha nem fogja keresni. soha nem fogja megtudni, hogy lehetségesen kis elfcsemeték apja.
az ork próbál arról magyarázni, hogy ha megkarcolom a kocsit, az agyammal fogja lepolírozni. szerencsémre a horpadások és a karcolások mellett észre sem venné.

ami pedig az elfet illeti?
azt hiszem mindenkinek az lesz a legjobb, ha ő próbűlja kitalálni mi is történt tegnap este. ma reggelre már kifejezetten nem akkora barátok az orkkal, mint tegnap voltak.

hosszas készülődés után végre elindulhatunk. a helyi partyarcoktól rövid búcsút véve, és némi vizet itthagyva elindulnánk, de nekem is feltűnik, hogy mintha imperialistákkal állnank szemben. az egyiket leszólítva megemlíti, hogy valami izgelmas questen vannak boszorkányvadászaton, és még inkvizíciós pecsétet is kaptak, ami mint tudjuk azt jelenti, hogy a küldetés befejeztéig, azt csinálnak, amit akarnak.

Látom, ahogy a megfelelően feltett kérdéssor után felvillan a feje felett a nagy felkiáltójel, hát elő is veszem a rábeszélőkémet:

némi győzködés után ráveszem, hogy adja át a meghatalmazást, így őket is megkímélem a levadászandó lény által okozott biztos haláltól, és nekünk is lesz "diplomáciai immunitásunk és mentességünk." elvégre a szürke lovagok inkvizíciós erejét megemlítve még vader és szauron is összerezzen.

a papírdarabot elteszem, majd ha nem leszek futásban, és lesz időm elolvasni, megnézem mit is kell eltenni láb alól.

végső búcsút véve visszaszállok a kocsiba, ahol mindenki még mindig nyöszörög. elindulunk, lecsapom a szemvédőket a szemem elé, kivágom az ajtón a bal karomat, egyesbe teszem a kocsit, és elkezdem üvölttetni ezt:

www.youtube.com/watch?v=5t99bpilCKw

út közben megállok az első vasárnap is nyitvatartó mutyiboltnál, mindenkinek veszek egy Monster Ultrarehabot, és folytatjuk utunkat.

A tükörbe nézve porfelhő mögöttünk, hudomra pillantva a felirat: 10 minutes 'til destination.

SoSayWeAll 2015.10.28. 12:47:08

Itt már az Ultrarehab sem segít. Tibi kocsmátúrája óta nem voltam ennyire másnapos. Fogalmam sincs mennyit aludtam, arra végképp nem emlékszem mit csináltam, de jó buli lehetett, csak nem tudom miért van tele szálkával a családi ékszer...
Az Elvisek buján kacsingatnak, nyílván valami epic orgiában vehettem részt, de nem adtam meg egyiknek sem a számom. Nem szoktam, én ilyen vagyok.

Próbálok elvánszorogni a többiekhez, de nehezen megy a létezés. Lerázom magamról a gallyakat és leveleket. A távolból látom, hogy igazából nem látok semmit. Próbálok hang után tájékozódni és leválasztani az úrhajó kerregését az androidunk betárcsázós modemének hangjától.

Leo és Yakov nagyon összeveszhetett tegnap éjjel, de miért is? Miért kell civakodni, amikor KO-ra is ihatjuk magunkat, csak hogy ne emlékezzünk semmire.

Cyborg kezébe nyomok egy adrenalinnal töltött fecskendőt és odatartom neki a mellkasom, hogy küldje be tövig, különben nem tudom folytatni az utat...

inthenameoftheking 2015.10.28. 13:03:50

A Niva ablakán kibámulva térek magamhoz valamennyire. Határozottan úgy rémlik, hogy már egyszer átestem a tegnapi buli utáni másnap reggelen... vagy lehet hogy mégsem? Mintha elindultam volna virágot gyűjteni az erdőbe...
A társaimra nézek, és furcsa mód a kajánul rámkacsingató kiborg vezeti a ruszki járművet. Nem nagyon tetszik a nézése.
- Mit vigyorogsz MZ/X, abbahagyod, vagy előveszem a konzervbontót - villantok meg egy halovány zöld színben derengő atommeghajtású svájci multitool sörbontó eszközt, amit a kesztyűtartóban találok. Ebből is látszik, hogy nem vagyok túl jól passzban, de hát ki az, amikor éppen a másnappal küzd mantikorkaromvirágtea-mentesen.
Hátranézek, Boltar doki derűsen hortyog, az ork meg gyanúsan kerüli a pillantásomat. Tűnődve fordulok vissza, és azon kezdek el morfondírozni hogy vajon mi lehetett tegnap este? Ugye... ugye nem...? Csak azt ne...! Remélem a Charm-ig nem jutottunk el, mert ha igen, akkor biztos hogy az egész bulizós bandában az orknak volt a legkisebb a mentődobása.... Óvatosan hátrapillantva látom hogy minden egyes bukkanónál felszisszen, láthatóan fájdalmas neki az üldögélés. Én mondhatni jól vagyok, róla ugyanez nem mondható el, de nagyon remélem, hogy csak seggre esett részegen az éjszaka...
The best way to predict the future is to invent it.
süti beállítások módosítása