Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

The best way to predict the future is to invent it.

2015. november 02. 11:29 - Eszka

2.0.1 Taken - Swan Dive

Dr. Boltar Sidequest-je

experimental-human-animals-art.jpg@SoSayWeAll: A nagy kábulatodból arra eszmélsz, hogy fenemód zúg a fülednél valami.

 

 

 

Ahogy a bundás halom alól kilesel egy ewokot látsz egyfajta porszívóval. A félméteres farkaskölyköket is simán elnyeli az eszköz. Igyekszel kikerülni az útjából de magába szippant. Az űrhajók érezhetik magukat így egy féregjáratban, mint ahogy most Te.

Sötét van, tucatnyi farkas aggódó nyüsszögése, a farkas szőr puha takaróként simul köréd. Egy ideig kiabálsz, de a társaid vonyítása mellett nehéz koncentrálni. A sötétség és a bezártság elnyom újra.

Arra ébredsz, hogy egy kvantummechanikai ketrecben vagy, mint a laboratóriumban lévő állatok. A zene fülsüketítően szól:

https://www.youtube.com/watch?v=DTn_ehLqDq8

 Minden óriási körülötted, így láthatóan össze zsugorítottak, hogy könnyebben elférjél. Elvégre a csempészek fejlődnek a korral es technikával. A telefonod bemondta az unalmast, szar okostelefonok egy nap alatt lemerülnek abba, hogy csak zsebben vannak. Jobban megnézve újdonsült otthonod, a minimalizmusával bejön es feng sui szerint helyezkednek el a tárgyak. A börtönödön túl több hasonló ketreceket látsz, vagy 100 farkasklón van körülötted

Mintha rémlene, hogy Leo valami üzletről tárgyal, Magnum márkájú leszálló rakéták hangja, és itt vagy. Elrablóid is láthatják, hogy nem vagy egy kiköpött farkas cosplayes.

Hatalmas káromkodás szakítja félbe az unalmas órákat.

- Hogy Darth Véder jöjjön érte birodalmi specialistákkal!!

A ketreced változni kezd es végre valódi nagyságodban pompázol. De csak addig, míg a zsugorítással járó testmódosítás mellékhatásaitól le nem rogysz. izzadsz , ráz a hideg és a gyomrod is népi táncot jár. Rosszabb mint az Elvises buli másnapja.

Előtted egy nagy hasú kereskedőforma oldalán két zordnak látszó ewokkal. Körülöttük fekvő/döglött? farkasok.

- Tudtam, hogy meg kellett volna nézni a szavatossági idejüket ezeknek a kutyáknak. a fas..- itt abbahagyja és kérdőn néz rád –

Hát te meg mi a francot keresel itt?

Jó is, hogy itt vagy legalább nem kell a megrendelőnek, K-nak, magyarázkodjak egyedül ezzel a sok döglött farkassal.

21 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://onlinerpgformylads.blog.hu/api/trackback/id/tr538043802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SoSayWeAll 2015.11.02. 15:24:26

- Mondd meg a neved idegen és én is elmondom az enyém. De ha már arra jársz abba is beavathatnál, hogy mégis mi az ördögöt keresek itt és főleg miért...

Csúnya nagy tripem volt már megint, ezt megszoktuk, de ez most más. Mindenhol análszondákat látok, ami természetesen biztosan nincsen összefüggésben a körülöttem heverő élettelen szőrpamacsokkal.

Ahhoz képest, hogy a többiektől kértem segítséget, fura módját választottátok a helyettesítésnek.

Clupp... távolítottam el egy intruder maradékot magamból. - És ráadásul a régi szériát használjátok. Se sikosítás se semmi?! Hol az engedélyetek?

Eszka 2015.11.02. 17:16:03

@SoSayWeAll:
- Oh, elnézést hova is lett a jó modorom? Bazz meg!
Valahol elszállt 2500 kreditnél plusz útiköltségnél..
Naszóval Bran Solo vagyok és mellettem két hű társam – mutat a két zord ewokra – Csu és Bekka.
Régi cimborámat, Leót kerestem fel üzleti ügyben, de úgy fest akaratán kívül átvert. Lebartereztük ezeket az utángyártott farkasokat – mutat a döglött korcsokra- én előre el is adtam őket de erre mi van??
Megdöglenek nekem itt a saját űrhajómon… nem elég, hogy buktam a pénzt hasznostól, de még van egy kellemetlen beszélgetésem a megrendelővel, aki mellesleg a helyi univerzum legkeményebb nője.
Ráadásul itt vagy Nekem Te.. bár ha jó pénzért eladlak, akkor meg térül a károm és te amolyan élveteg palinak nézel ki. Még talán kedvelheted ezt a dolgot..
Van kedved egy csodaszép nőnek dolgozni aki mellesleg kő gazdag és imádja a friss húst..

SoSayWeAll 2015.11.03. 11:22:42

A nevem dr. Casanova Boltar, a nemierőszakos és inkább a két hobbitodat bocsátgassad áruba ne az én seggömet. Amúgy meg ha nincsen jobb ötleted, akkor ide figyelgessél:
Először is, én nem képeztem tárgyát az üzletnek és rohadtul nyakon szúrlak egy aides tűvel, ha nem hívod vissza ezt a két jetijódot... Másodszor pedig nekem lenne egy sokkal jobb ötletem. Neked a pénzed kell és nem akarsz rácseszni, én pedig vissza akarok jutni a társaimhoz.
Szóval, ezeket a szutykokat megnyúzod és import bébifókabundaként jól értékesíted valamelyik perem-csillagrendszerben, de előtte... és most jön az alku része. Átsugározol a tejcsárdához, én természetben kimoslak a gányeszből, cserébe pedig megszerzed Leoéktól a gps koordinátákat és jól visszaviszel.
A másik opció, hogy megidézem Onedin Kenedi szellemét és ewokkal töltött Solo tál lesz a vacsora Namek módra. (megeresztek egy ellenálhatatlan kaján vigyort)
Nos?

Eszka 2015.11.03. 11:58:55

@SoSayWeAll:
- Áh, látom magadhoz tértél kellőképpen. Azt mondják, ha 12 órán belül átél az ember egy ide-oda zsugorítást akkor az káros lehet a szervezetére legfőképpen agyi elváltozásokat okozhat. De mint látszik te pikkpakk kiheverted.
Próbáljuk meg brékességben elintézni ezt jó?
Az ewokjaim - akik már nindzsa harci sáska pózban vannak, mióta megemlítetted a nyúzást - maradnak. Drágák, hasznosak és emellett hűséges társaim. Én azt mondom, próbáljuk meg azt a verziót, hogy átugrassz K-hoz, viszed a megmaradt farkaskölyköket, kitaláltok valamit - ezzel rád kacsint.
Mi itt várunk, ha minden rendben megy, akkor visszaviszünk a csapatodhoz.
Így jó lesz?

SoSayWeAll 2015.11.03. 12:25:06

Megjárja, mikor tudsz átsugározni?

Eszka 2015.11.03. 15:09:17

@SoSayWeAll:

- Ezt már szeretem.- mondja Bran - Ez már hozzáállás katona, ha azt mondom ugorj , te azt kérdezed milyen magasra…
Viccet félretéve, pár perc és indulhatsz is. A legjobb formádat kell hoznod Boltar doki.
Mire összecihelődsz, rendbe rakod a többszörösen másnapos fejedet a gépet előkészítették és indulhatsz is.
A készülék, olyan mint egy nagy mosógép csak sokkal több extra cső lóg ki belőle. A központi helyen történik a sugárzás.
Ott állsz egy tucat kölyökfarkassal, mikor újra elkap az émelygés és eltűnik a szoba.
Franc bele, ez már a sokadik ilyen az utóbbi pár napban.(Constitution increased, new skill unlocked Travel without moving)
A hely ahova érkezel, egy általános tárgyaló, csak minden csecsébb. A falakat menő festények díszítik, szürke drapp borítású a fal. Székek és egy hosszú igazi mahagóni faasztalon kívül nincs más a szobában.
A hosszú asztal végén egy tökéletes alakú nő áll, fekete koktélruhában. Érkezésedkor fordul feléd, csinos pofija van és a haja helyén lévő kígyók is csak lógnak, egyenlőre csak néhány szemlél téged ágaskodva kíváncsian, ahogy ott állsz a farkas körítéseddel.
A medúza asszony oldalán két, öltönyös szintetikus robot áll, napszemüvegben.
- Áh, Bran- akad meg a szava a nőnek- hát Te meg ki vagy?
És merre van a beígért 100 extra minőségű kölyökfarkas akiből a holnap esti rendezvényre szánt ruhám lett volna.
A kígyók dühős tekergésbe kezdenek a fején.

SoSayWeAll 2015.11.04. 10:51:16

Hát hellószia Teee, az univerzium legdögösebb dögje!
Messziföldről érkeztem, hogy hódolhassak szépségednek.

A nevem dr. Casanova Boltar. Égi jelet láttam, melyben egy csillag hulott alá és porig rombolt egy teljes csillagrendszert. Akkor tudtam, hogy kegyed lesz a végzetem.

Engedd meg, hogy ágyadban tomporodhoz dörgölőzzem és soha többé nem gyúlik Benned vágy semmilyen teremtmény iránt. ÁLLÓképességem messzeföldön híres (átnyújtom szakmai önéletrajzomat).

Egyetlen dolgot kérek cserébe. Fogadd el befektetésed fejében ezeket a szőrcsomókat és a különbözetet dolgozzuk le kettesben (kacsint), utána pedig hadd menjek vissza Bran hajójára, hogy teljesítse kettőnk elkujának rá eső részt és hadd rúghassam szerteszéjjel drága cimboráim ülepét, amiért hiába küzdöttem végig megannyi véres csatát!

Nincs véletlenül egy galaktikus csillagrombolód kölcsibe?

SoSayWeAll 2015.11.04. 11:24:52

Ebben a pillanatban visszalépek a valóságba és boldogan konstatálom, hogy ez csak egy újabb "things not to do at the first sight" flashback volt.... szépen illemelmesen elindulok az úrnő felé.

Összeszedem a gondolataimat és előállok a farbával:

SoSayWeAll 2015.11.04. 12:34:52

Óh, nemes hölgyem, ki legnemesebb a Galaktikus Tanácsban!
A nevem dr. Casanova Boltar.
Bocsásd meg, hogy íly hivatlanul járulok eléd, de fontos küldetésem van. Bran Soloval köttetett alkud sajnálatos módon nem teljesíthető. Le kellett volna szállítania a megbeszélt mennyiségő szőrmének valót, de sajnos a felsugárzás során az én génjeimmel keveredtek a kölykök génállománya és többen elpusztultak mielőtt leszállíthatta volna őket. Azért jöttem én, mert tudomásomra jutott, hogy Kegyed nagyon magányos és szeretetre vágyik.
Kérlek, őh Hatalmasságod, fogadd el a megmaradt kölyköket és hunyj szemet a hiányosságok felett. Cserébe elvállaom a Birodalmi Főtanács Vezető Tisztifőorvosi pozícióját, hogy segítségedre lehessek.
Munkámhoz elegendő a feltétlen bizalom és függetlenség, illetve szükségem lenne egy csillaghajóra is. Nem szeretnék követelőző lenni, de úgy hallottam, hogy leselejtezésre vár egy csillagromboló, ami már csak múzeumként funkcionál. Ezt a hajót szeretném megkapni, mint Tisztifőorvosi főhadiszállás.
Rendelkezz velem és a vérvonalad dicsó marad.

Elfogadható számodra, óh gyönyörűseges Fenségesség?

Eszka 2015.11.04. 15:11:00

@SoSayWeAll:
- Üdvözöllek Boltar doktor szerény bolygómon, csalódottságomat sajnos kedves szavaid sem tudják enyhíteni.
Hagyjuk ezeket a fellengzős szavakat, hívjon K-nak
Holnap egy univerzumnyitó partyt tartok, ahol a kedvenc csillagom haláltusáját nézzük végig, és ahogy fehér törpeként újjászületik, erre szerettem volna egy különleges ruhát.
Úgy fest, ruha nélkül maradok erre az ünnepélyes alkalomra, és ez fontos nekem. Mit is mondtál a szolgálataidról? – beszéd közben közelít feléd, és jobban megnézve tényleg formás nő, hibátlan alakokkal, bár a kígyók eléggé zavaróak - Jelenleg mindenem meg van, több is mint amire szükségem lenne. Solo úr jó pár ezer egységgel tartozik a félre sikerült üzletünk miatt, de Te ezen csökkenthetsz.
A mai technikának köszönhetően és a kutatásaink alapján, Te leszel a ruhám a rendezvényen. Élő, lélegző, sőt beszélő ruhává változtatunk, ami neked is jó lesz, mert rásimulsz majd a bőrömre. Tekintve, hogy le se vetted a szemed a melleimről mióta megérkeztél, így élvezni fogod ezt. Az anyagi részét megbeszélem majd Brannal, annak függvényében mennyire teljesítesz jól. Akármennyire vágsz is egy űrhajóra, sajnos nem tudok biztosítani neked, még ez alapján sem. Dolgozz nekem és egy éven belül garantáltan tied lehet. Én mindenért megdolgoztam az életben és ezt is várom el minden alkalmazottamtól.
Nos mösziő Boltar megfelel ez így?

SoSayWeAll 2015.11.04. 15:58:05

Már megbocsásson Fenség, akarom mondani K!
Karakterisztikáiban nem teljesen kristályos, hogy I. rendű, nevezett Bran Solo vádlott/alperes és Kegyed között létrejött üzlet megtérítésében miért is lenne kötelessége kezességet nem vállaló harmadik személynek a kártérítés. Ugyanakkor önként vállaltam, hogy tárgyalok, de az ajánlat szembemegy a Birodalmi alkotmány 54. § (1) bekezdésével, amely kimondja, hogy "a személyi szabadságtól való megfosztás mindig csak részleges lehet, sohasem teljes. Ez azt jelenti, hogy a fogvatartott nem válik a "Birodalom szolgájává", vagyis a Birodalom hatalma a személyi szabadságtól való megfosztás legsúlyosabb eseteiben is korlátozott. Az egyén fizikai szabadságának rövidebb-hosszabb ideig történő elvonásával együtt nem veszíti el az alkotmány által elismert valamennyi jogosultságát. Az emberi méltóság tiszteletének erkölcsi parancsán alapuló alkotmányszemlélet megkívánja, hogy a fogvatartott emberek személyiségét, ember mivoltukból értékességét minden körülmények között tiszteletben kell tartani. Ebben az értelemben a személyi szabadság és a fogság nem zárja ki egymást teljesen."

Fentiekre tekintettel nem áll jogában kötelezni a nevezett feladatra, hacsak nem önként vállalom azt. Márpedig bármennyire is kedvemre való Kegyed bőrébe, akarom mondani bőrére bújni, nincsen kibalanszírozva a tartozik-követel mérleg.

A csillagrombolóért cserébe vállalom Bran tartozásának ilyen formában történő megtérítését, továbbá lemondok a Birodalmi Főtanács Vezető Tisztifőorvosi pozícióról.

Kedves K, mit szól hozzá?

Eszka 2015.11.04. 16:26:21

@SoSayWeAll:
Nézze Doktor, én ajánlottam egy ideális lehetőséget Önnek, amit különböző bolygóközi jogokra hivatkozva most bukott el mohóságában.
Egyet tudhatna, a hozzám hasonlókra nem vonatkoznak törvények és szabályok, hisz Mi készítjük őket.
Én korrekt ajánlatott tettem, de túl sokat akar és ez nincs egyenes arányban azzal amit adni tudna - a kígyók mérges mocorgásba kezdenek - sajnálom ezt.
Kérem, ahogy visszatért a hajójára, közölje Solo úrral, hogy várom az eredeti megbeszélésre.
Köszönöm, hogy tiszteletét tette nálam.
Azzal elfordul, és kiindul a teremből. Az egyik testőr a nyomában a másik téged néz.
Jobban megnézve az androidot, mintha hasonlítana a csapatodban lévőre.

SoSayWeAll 2015.11.05. 08:16:11

Khm... egy pillanatra, indulás előtt még használhatnám a mosdót?

Azzal a lendülettel az utat engedő kenyérpirítót követve használom az illemhelyet. Csecse egy helyiség, hi-tech meg minden és ilyen fura logo-s törölkőzk vannak mindenfelé. Úgyse tűnik fel senkinek. Szépen apróra hajtogatom a finom szövésű frotilt, amikor észreveszem, hogy szeme van és beszél. Ez nem normális, nem is mostam kezet, mert minek, ez meg pofázik, hogy használjam a törölközőt. Hát én jól behasználom a tatyeszom aljára, jó lehet ez még később.

Visszatérve stílusosan megigazítom a sliccemet és alávetem magam a visszasugárzásnak. Bran-nek majd azt mondjuk, hogy az életemért kellett küzdeni és alig úztam meg. Nem hiteles a sztori. Ránézek a kísérőmre és lendületből félrelépést imitálva megfejelem a bádogtestet. Nah, most már hiteles.

- Mehetünk! Kiálltok fel boldogan.

Eszka 2015.11.06. 00:52:26

@SoSayWeAll:
A testőr értetlenül néz a kirohanásodra és segít felállni. érdeklődve nézi a beszélő táskádat.
- Hallod te igénytelen, mostál volna kezet, rohadt sötét van itt, valami megszúrt, bakker ezek frankón injekciós tűk?mi van bennük? miez a öcsém, hát ez szar, mér nem tolsz normálisat? Milyen junkie vagy te? Herbált nyomjál haver, kevesebb a gond vele.
Minden különösebb baj nélkül eléred a teleportáló helyet és miközben kezdődik a hi-tech technika bemelegítése, pár gomb megnyomása. Az utolsó műveleteket hajtja végre, mikor:
- Uram, magát megjegyzem ha megengedi, minden tisztelettel, elbénázza ahogy nézem, élete legjobb és egyben legdrágább partyját aztán elcsór egyet a pre-alfafázisban lévő M. I. -t ami spy sleeper agent prototípus és utána fapofával hazamegy. Van töke, csak jobban kéne használnia. K felszámolja, higgye el. De nem baj, vegye az, hogy akciós volt. Péter azaz Buddy, hogy hívatja magát mintha az ön DNS-éből teremtették volna és most még ke... - mondaná tovább is, de lassan elhalkul, elmosódik és részecskére bontott tested és tárgyaid az űr hidegén átsuhanva materializálódnak a Solo tehersiklójában. Fura, mintha több és kevesebb lennél. Rájössz, hogy utálod az űrutazást ilyen formáját.
Szar félbeszakítani a Orkföldi fosztogatók - Vérgőzös Khorne Renegátok meccset, pláne ha a győztes csapatnak szurkolnak. Bran rosszul fogadja a hírt, de veszi barna kabátját és megy a "mosógéphez".
- Majd küldjétek az eredményt, sok múlik az Orkokon, és eltűnik. Az ewokok még morcosabban néznek rád mint előtte.
- Hol vagyunk - mondja egy hang a táskádból - fú bakker milyen állott farkas és medveszag van itt. Ja Lucasos Medvos, ewokok és mi van a .. figyelj már ismered azt a viccet mikor a medve elmegy a nyuszikához... aztán jön a farkas..

SoSayWeAll 2015.11.06. 15:47:52

Diszkréten oldalba vágom a táskámat, hátha elhallgat. (kellett nekem egy füves szófosó törölközőt bugáznom)
Megvárom, hogy Bran eltűnjön, majd kérdően fordulok az ewokokhoz, hátha segítenek végre hazajutni?

Eszka 2015.11.08. 21:55:09

@SoSayWeAll: Az ewokok visszaülnek meccset nézni és sörözni. Mutatják, hogy mehetsz amerre látsz, teljesen leköti őket a meccs. Itt az ideje szétnézni hajón, Buddyval hajónézőbe mentek. Ezt a tettedet fél óra múlva már bánod is, mert be se fogja vadiúj pajtásod a szövetpofáját.
- Mekkora roncshalmaz ez a verda, még a budi is otthonosabb volt ahol lógtam.. meg .. tényleg nincs valami füstölnivalód Doktor? ..és.. na akkor már jó a szintetikus is... na legalább egy fájdalom csillapítod csak van, há milyen orvos vagy Te??? .. adok lelki támogatást meg motiválást ezt figyuzd.. A táskádból zaj, zene hallatszik, és elkezd lüktetni basszusra az anyag.
www.youtube.com/watch?v=CNUSKVG6Cs8
Meg kell hagyni ennek a törölközőnek igaza van, valaha biztos vagány hajó lehetett ez, de mára inkább a foltok, toldások királya sikló címre pályázhat ez a lélekvesztő. Miután végzel körtúrával, megtorpansz az egészségügyi saroknál.
Felcsillan a szemed, sikeres Loot check után, egy nagy marék alapanyagot szedsz össze. Újabb sikeres, ámde unalmas skill tesztek után elégedett vagy az eredménnyel bár nem sok LizergSav-Dietilamid sikerült készítened, de az tuti hogy felét belenyomod abba a nagypofájú töröközőbe. Közben hálát adsz Albert Hoffmannnak, nagyon régen találta fel ezt a szert és a holokazettáknak köszönhetően művelted ki magad. (20 Xp gained)
- Na örülünk Dokikám? Mit főztél? Jól lakunk tőle ketten?- kérdezi a naiv Buddy, miközben veszed ki a táskából. A lerakod magad elé ...
- Csak el ne csapd vele beled vagy mit - mondod és a fiola három-negyed részét ráöntöd. Csak felszívódik a frottíron keresztül.
Odahúzol egy babzsákot, amire a Coruscanti Birodalmi tulajdon van írva, lerogysz és kiélvezed Te is a munkád eredményét.
A kis barátodnak bejöhetet mert csendben van, hogy hat és a fehér szín is mindenféle átmenetet mutat. Az anyaga pár helyen bekeményedik és rájössz hogy onnan szólt előbb a zene. Most is kezdi:
Haver ez jó trip lesz.. https www.youtube.com/watch?v=aKgJrp-UuGI
Az idő összefolyik ez után, halványan rémlik, hogy az ewokok örömtáncot járnak, pedig Bran sehol, két pofára vedelik SpaceBearBeer Extra Strongot. Aztán elhomályosodik minden, mintha megint átsugároznának gondolod, de legalább a csend van. (100 XP gained, level up)
Ebből az állapotodból éles fény és az eddiginél hangosabb zene riaszt fel, Illetve egy hatalmas majomember aki rázza a vállad:
- Pajtás jól vagy? Tudod én voltam stoppos, vagány a törölköződ- kacsint oda- bár én jobb szerettem a kommerszebb színűt. (Buddyn jelenleg lila-sárga fraktál "megy" jelenleg, www.fractalizer.de/en/mega-k.jpg , vetítés van) Beng Kong vagyok, és az Omegára tartok, építkezési anyagokat fuvarozok, főleg felhőkarcolókhoz. Te merre tartasz és kit tisztelhetek benned?

SoSayWeAll 2015.11.09. 08:47:33

A nyúúúúl, öcsém!
Szárnyaláááás, szííííínek, Leonííííídász, telefooooooon, nem tudoooooom... mindenfelé rózsaszín Krisztina Aguéra elefántok, el kell kapni őőőőket....
Tőőőőőrcsi, pici pajtásom, mondd csak, neked van valamilyen testnyílásod????
- Nincs, hagyjál békében perverz állat! Mit öntöttél rám?
- Mivel mondtad pici kapcarongyom?

Kezdek magamhoz térni. A hideg padlón fekszem, számomra egyelőre ismeretlen helyen. A meccset bámuló részeg ewokokat felváltotta és alig nagyra nőtt medvedisznóember. De miért is vagyok meztelen? Törcsi mér van a derekamra tekerve és miért ragacsos minden?
Hol vagyok? Te ki vagy? Hogyan kerültem ide?

Nem áll össze a kép, lassan nem tudom megkülönböztetni a fejemben cikázó fényeket.

Magát Bengnek nevező Kong a szemem elé pakol egy Mega Streisand aktnaptárat, amitől indokolatlanul gyorsan tudatomra ébredek. Kezd összeállni a kép. Azt hiszem a tegnapi cucctól újdonsült minyonomat megtanítottam az alázatra. Lehet többé nem áll szóba velem, de legalább csend lesz. Bár lehet élvezte az a műszálas kis szemétégető mellett nevelkedett konyharuha.

Lassan felfogom, hogy mit magyaráz nekem Beng és csak arra kérem, keresse ki a mobilomból Leo számát és hívja már fel nekem, mert a mikrohullámoktól agydaganatot kaphatok így másnaposan, vagy aznaposan? A nyavaja se tudja már mióta vagyok szanaszéjjel esve... Valahol Tibi kocsmájában kezdődött úgy talán egy vagy két hete. Az emlékeim homályosak, de remélhetőleg mindent csak álmodtam és még mindig Tibinél vagyok valamelyik sarokba a saját hányásomban.

Időközben Beng visszatért a hírrel hogy Leo úton van az Omega 4 felé és ha van kedvem maradjak és szívesen magával visz, úgyis oda tart.
(mennyivel egysuzerűbb lett volna, ha az a nimfo K hozzámvágta volna azt a rozsdamúzeumot)
Menő belépőm lehetett volna:
www.youtube.com/watch?v=CtwJvgPJ9xw

Aztán kedves barátom, mit vársz cserébe a fuvarért?

Eszka 2015.11.09. 21:15:06

@SoSayWeAll:
- Nézd Doktor Boltar én semmit, mint említettem én is voltam stoppos .Tudom milyen érzés a fuvarra várni, még kismajom koromban volt pár rossz élményem.
Akkor kezdem önálló vállalkozásba, mikor aktuális partnerem Tar Zan átvert. Mióta egyedül nyomom a melót semmi gond, de néha elcsábulok egy-egy szőke nő után. A gyengém ha sikoltoznak, hogy "mentsenek meg!"- sóhajt egyet, mintha picit torzulna a teste ekkor, megnövekszik és afféle kitinpáncéllá változik., aztán újra majom.

- Akkor doktorom irány az Omega 4 nevű intergalaktikus szeméttelep, ahol a galaxis mocska összegyűlik, de mint szokott ott köttetnek a legzsírosabb üzletek.
Ha megjegyezhetem elég cefetül fest, hátul a rakodó részben lepihenhet négy- öt óra távolságra vagyunk, talán sikerül rendbe szednie magát meg a törölköző jellegű dolgot is - mutat a szótlan, de még sok színben pompázó anyagra. Jelenleg zöld és bíbor fraktálok váltakoznak Buddyn. és egy szót se szólt mióta megérkeztetek.
Bezzeg a zene szól belőle, de már az is erőtlenül.
www.youtube.com/watch?v=GWpSbTdNMjk

Ami azt illeti, miközben Benggel beszélsz, nem átallott átváltozni rovarrá. Olyan volt mint egy bazi nagy poloska csak épp szőrrel. Fene a gusztusát, de legalább elvisz az űrállomásra. Ráadásul tök ingyen. így megnézve, egész szimpatikus ez a poloska...
Lehet pihenni kéne, az utóbbi hetekben történtek kezdenek kimeríteni.
De nem szórakoztál ilyen felhőtlenül már jó ideje.

SoSayWeAll 2015.11.10. 08:26:24

- Igazad lehet, ledőlök kicsit, kérlek ébressz fel ha megérkeztünk...
Azzal elvonulok a raktérbe rendbe tenni a toálettemet.

Eszka 2015.11.11. 00:33:20

@SoSayWeAll:
@SoSayWeAll:
A rakodótérben kellemes meleg van, ponyvákból rögtönzött fekhelyed nem a csúcs de megteszi. Pláne amilyen állapotban vagy most, csoda hogy sikerült a makeshift bed.
Alvás egyfajta delíriumként jön. Keveredik a valóság és a képzelet.
Hol egy bankban hivatalos iratokat tologatva látod magad...
- Hú mekkora majom, bakker mintha állatkerti körúton lennék-
Hol a kék farkasnak adod meg ami jár neki..
- Te nem láttad azt az orvosi táskát valahol?-
Hol a templomban lévő zombidiszkóban vagy hatalmas partyban..
- Na akkor annak a kis fiolának a tartalmát loccsantsd rám, ne aggódj ez csak ruha ápoló. Nem hiszed? Kóstold meg! Na azér, ne húzd úgy meg, maradjon szegény rojtjaimra is -
Ebben a fura állapotban kényelmetlen érzés kerít hatalmába de biztos a sok cucctól.
- Hé az máár ott az Omega? Igazad volt Donki, ja bocs, szóval Beng,tényleg faszák a fények, nem megyünk túl gyorsan?

A Petrox Corporation(1976) azaz Kong űrhajója szinte berobban az Omega űrkikötőjébe.
A fékező ionok dacára amik teljes fordulaton pörögnek de ezt a sebességet csak csökkenteni tudják. Az űrállomás védőrendszere azonnal működésbe lép, a leszálló pályába épített rejtett plazmavetők passzív lövedékre váltottak, ugyanis ezek ha külső tárggyal érintkezetek egy szemvillanás alatt megszilárdultak, mint a über concreteba öntötték volna. A hajó íve megtörik és úgy zuhan mint a playstationok ára mikor jön az újabb modell.

Arra eszmélsz, hogy zuhantok, nem volt eddig se jó feküdni, épp a gyomrod próbált kimászni belőled, de ez. Elől a pilótarészen mintha Buddyt hallanád:
- Bazd meg te majom ez nagyon duuuuuurrrva...
Az érkezés talán rosszabb, a zuhanás beleprésel a hajó fémjébe, szinte eggyé válsz vele. Élő szövet a fémvázon, kóbor ötletként eszedbe jut, talán így érezhette magát az android társad mikor fröccsöntötték a gyárban vagy a keltetőjében vagy mit tudod Te hol de ez rohadtul fáj.(you gained a dark pact instead of dying)

SoSayWeAll 2015.11.11. 08:23:52

A becsapódás és antigravitáció hiányát arccal tompítva vágódok előre a pilótafülkéhez. Ezt nevezem instant ébredésnek.
- Ernyős lassítást nem ismered Kongy?
Na, de nem panaszkodok, elvégre csak elhozott egyben az Omegára. Összeszedem a holmijaimat, ügyelve hogy minden útközben szerzett flötyim meglegyen, még az is ami nem az enyém volt, felterítem a vállamra Buddy, érzékeny búcsút intek és elindulok kifelé.

Az ajtóban egy frissen fröccsöntött mentőalakulat próbál rávenni, hogy márpedig ők sokkal jobban értenek az orvostudományhoz és nagyon meg kell vizsgálni az egészségi állapotomat.
- Ejj, gyerekek... olyan tripem volt, a műszereitek alsó hangon klinikai halálba sorolnának, szóval ne raboljuk egymás idejét, FÉLRE!

Azzal lelépek a hajóról és ismerős arcokat vélek felfedezni a távolban. Lekapom vállamról Buddyt és a magasba emelve lengetni kezdem, hátha a szivárványcsillámfaszlámapóni villódzástól hamarabb észrevesznek.
The best way to predict the future is to invent it.
süti beállítások módosítása