Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

The best way to predict the future is to invent it.

2015. november 14. 00:46 - Eszka

2.1.2 8nt5gr1_D6m9n6_Gh6st_9n_Sh5ll

Tuforszri Sidequest-je

matrix.jpg@StupidEarthMonkeY: Akaratod ellenére a rendszered túlterhelődött.

A fizikai tested ott áll a pultnál, ellenben a tudatodat kizárta belőle a rendszer. Utolsó erődből egy üzenetet még tudtál küldeni a társaidnak, remélhetőleg realizálják, hogy kritikus a helyzet.

Még mondják, hogy nincs élet a gépekbe, pedig ha tudnák, hogy a hétköznapi használati tárgyak is értelemmel bírnak a maguk bináris rendszerében. A kenyér sem azért ég oda a pirítóban, mert felcsavarták a hőfokot hanem mert a gép úgy akarta. Tucatnyi példát tudnál a gépek által elkövetett bosszúkról mesélni de jelenleg a saját rendszered helyreállításán fontosabb.

Szétnézve a kantinban embert nem látsz,  csak feketeséget és abban csak a műszaki cikkek világítanak amik  adataikat illetve hordozójuk nicknevét írják ki. Ebben az állapotban játszi könnyedséggel elbánnál a háromnegyedével. A legfurcsább, hogy ahol a társaid vannak ott, a doktor nyakán ávetett törölköző vílágít a legfényesebben. Első kören látod, hogy lehetetlen feltörni kemény platinabástya védi mindenhol.

Nem tapasztaltál még hasonlót, hallottál már ilyenről persze de annak hátterében EXE-COM, BOOT, MR, OLIGORF és METAMORF vírusok álltak. De, hogy egy kiborgot megfertőzzenek ahhoz több kell egyszerű kis vírusnál, tudatosan felépített program kell, aminek kifejlesztése alsóhangon is milliós tétel. Valószínűleg egy macrovírus kezdett terjedni az áramköreidben és fokozatosan fertőzi meg a rendszerfájlokat, a nevét dekriptáltad már CyberAIDS.

cyberaids1.jpg

Ahogy közeledsz a tested felé, a semmiben az ACCESS DENIED felirat villog és több méterre hátralök, testeken, tárgyakon suhansz át közben.

 

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://onlinerpgformylads.blog.hu/api/trackback/id/tr938073178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Eszka 2015.11.16. 10:21:24

@StupidEarthMonkeY:
Ahogy nézed magad es környezeted mozgás támad az asztalotoknál.
Az egyik társad feltehetően az elf kivezeti a tested vállán a törölközővel.
Egy darabig még nézelődsz és megállapítod, hogy az itt lévők mennyire kiszolgáltatottak egy ilyen célzott támadásnak.
Tesztből megpiszkálod valaki PDA-ját, minden gond nélkül megy. Megtudod, hogy, el van adósodva a helyi alvilág vezetőjének és épp szervei eladásán gondolkodik, ennél csak többet veszíthet.
Aztán egyszer csak húzni kezd valami, a testeddel valami nincs rendben.
Kívül találod meg, az Ezüst színben tündöklő piperecikk a hátsó tájékodon helyezkedik el.
Furcsa, de a törölközőnek emberi kivetülése van ezen a síkon.
Egy magas, lófejű rasztás vékony férfi a kezében egy soha el nem égő cigivel.
Pé-Té-R Xc01 v1 a neve és diagnosztikus felmérés futat kívül és belül.
- Jó nagy szarban vagy haver, izoláltam a forrásfájlt de szétcseszte a komplett belső rendszeredet. Én ennyit tudtam tenni érted, még pár szubrutint lefuttatok, de ilyen formán én kevés vagyok hozzá.

StupidEarthMonkeY 2015.11.17. 15:42:30

- hol vagyok?

nézek körbe, keresek valamit ami segíthet a valósághoz közel maradni, valami, amibe bele tudok kapaszkodni. az egytetlen valósággal kapcsolatos dolog úgy néz ki nem más, mint a törölköző inteligenciája mellettem. ez nagyon nem jó. álljunk meg, gondoljuk át mi is történhetett.

- teljesen levált a testem összes rendszeréről az elmém. vagy azért, mert kizárt valami, vagy azért, mert végső megoldásként döntöttek így az én rendszereim.

ránézek megint arra a PDA-ra, mit találok az xc01ről.

- valami kezdetleges önmódosító AI vírus, ami az általa megfertőzött emberek emlékeiből, gondolataiból próbál táplálkozni. most ez vagy nagyon jó lesz, vagy nagyon ro...

ebben a pillanatban valami egyre hangosodó kántálásra leszek figyelmes a távolból:

- csak a hangomra koncentrálj. relaxáld az elméd. csak sodródjanak a gondolataid. engedd a rossz emlékeidet elhalványulni. légy nyugodt. engedd át magad az álmaidnak. Hadd mosson át, mint a kék óceán szelíd hullámai. hadd öleljenek körbe. hadd nyugtassanak.

Képzeld el, hogy valahol nyugodt helyen vagy. valami biztonságos helyen. Képzeld el magad egy fagyott erdőben. egy tisztáson állsz. Fák a közelben olyan magasak, hogy az eget érintik. Tiszta fehér hópelyhek esnek körben. érzed ahogy elolvadnak a bőrödön. nem fázol. nem dudja leküzdeni a dobogó szíved melegét. Hallod a dobogását? Csak meg figyelned.

a sötét elkezd világosodni egyre világosabb szürkében látom, és körben látom a fák kirajzolódását.

- nem akarom. ez nem a valóság. ez nem az én elmém szüleménye. küzdenem kell ellene. nem engedhetem, hogy átvegye az uralmat felettem.

Eszka 2015.11.18. 23:23:59

@StupidEarthMonkeY:
A testetlen nyugalmat felváltja egy kellemetlen érzés és zúgás.
Háttérben hallod az algoritmusok ciklikus monoton zümmögését ahogy számításokat, kalibrációkat végeznek a mátrixmaghoz kapcsolódva. Lehetőségek, különböző utak a múltból, a jelenből és a jövőből.
Amikor még nem Tuforszrinek hívtak:

- Egy iroda kávézó része, fenn egy magas épület tetején, ahol a cigidet sincs elszívni időd, mert már vagy húsz feladat vár megoldásra...

- Valahol az űrben, szürke idegenek nyújtják feléd a kezüket, " Ne ölj meg minket" suttogják az agyadban...

- Tibi kocsmájában épp finom hangolod a robotkezed, aminek értékből két ilyen kricsmire is telne...

Végül megállapodsz, a poligonok pixellé és a pixelek képpé válnak újra. A mozgás darabosan indul, kitisztul a látásod.
Egy tisztáson vagy, körbe ölelve olyan magas fákkal amiknek nem látod a tetejét. Közepén tűz ég, a lángot csontok táplálják. Mintha az egyik koponya torz, égett mosolyra húzná alaktalan száját.
Körülötted fekvő alakok, így jobban megnézve ismered őket illetve ismerted, Mind a kezedtől halt meg, vagy így vagy úgy de közöd volt a bukásukhoz. Lassú remegés fut rajtuk végig, megelevenedni látszanak.
Köpenyes alacsony alak bukkan fel a semmiből, öreg zöld manónak hat ebben a megvilágításban.
- Használd az erőt Tuforszri - mondja halkan és eltűnik a látomás, a hűlt helyén egy aranyló kulacs marad.
A világ megremeg de stabilizálódik gyorsan.
Fizikai tested mozgásba lendül.
The best way to predict the future is to invent it.
süti beállítások módosítása