Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

The best way to predict the future is to invent it.

2015. november 17. 21:24 - Eszka

Previously on Rpg Online....

Összefoglaló az eddig történtekről

177416084_640.jpg

A Galaxis minden sarkára jut egy olyan hely, ahová összefújja a szemetet a szél.

 

TibiÉsNorbi, a kétfejű ogre kocsmája sem különb a galaxison innen és túl, így hát nem véletlen hogy hőseink is először itt találkoztak egymással. TuForSzri, a zenélő karú kiborg, Dr. Boltar, a lecsúszott doki, aki meg van győződve arról, hogy az eldobott injekcióstűk hatékony fegyvernek számítanak az űrkorszakban, és Leonidas, a kisemmizett elf kapitalista. Két, azóta már a csapatból eltávozott társukkal együtt itt kapták meg első feladatukat a titokzatos Józsuétől a Felkenttől.

0.szintű karakterekként nem igazán várhattak birodalomrengető küldetéseket, de amire szerződtek, azt becsülettel véghez is vitték: megszüntették a zombiveszélyt a faluszéli elhagyatott romtemplomban, és egy farkasos populációs problémát is megoldották a közeli erdőben.

Az a tény, hogy a zombik csak a Mikulás egyik ajándékgyárának illúzióját képezték, a rengeteg legyőzött farkas átlagéletkora pedig nem nagyon haladta meg a két napot, mit sem von le érdemeikből.

A munka el lett végezve, az XP és a loot pedig be lett gyűjtve érte, annak rendje és módja szerint, még szintlépés is volt a maga egzakt formájában.

Kalandjaik során számos ellenséget és barátot szereztek maguknak: a Mikuláson kívül Bran Solo, a híres csempészből lett felkelő tábornok kövér unokatestvére és a titokzatos, vadító szépségű K. is megorrolt a kis csapatra. Az űrből jött Elvis-hasonmások viszont egy igazán kellemes estét, az Inkvizíció pedig két szép jövő előtt álló újoncot köszönhet nekik.

Hőseink most is az Inkvizíció felkérésére indultak útnak: új kalandjuk az űrbe vezette őket, az Omega-4 állomásra, majd onnan a Fekete Napra, ahol is egy titokzatos eretnek csoportosulást kell felszámolniuk… vagy csatlakozniuk hozzá?

Ez egyelőre még a kis csapat tagjai számára sem teljesen világos…

1444925155614306990.jpg

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://onlinerpgformylads.blog.hu/api/trackback/id/tr698087348

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

The best way to predict the future is to invent it.
süti beállítások módosítása