Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

The best way to predict the future is to invent it.

2015. november 04. 12:34 - Eszka

2.0 Inquisition Request: Black Sun Empire

Recommended for my mate who is a real royality

1276228740643.jpg

A kocsmát még nem láttátok reggel, csak este. Fura is, mert nincs az a nagy nyüzsgés, ami este megszokott.

Pár vendég van csak, a kemény mag, aki a reggeli lélekerősítőért futott be. Leo reggelije is vigyorra húzza a kék farkas száját, - mivel Ő készíti -, de összeüt egy insta sunny side up-ot.

A dimenzókapu is csendben van, csak egy alak érkezik rajta keresztül, de az is megszeppent képpel néz, mikor kinyílik az ajtó. Nagydarab, izmos tetovált ember kis szakállal baseball sapkában és egy kutya pórázával a másik kezében. Láthatóan a kutya sehol, így tört közös nyelven kérdezi is a csapost, hogy tudna visszajutni, mert az asszony megöli, ha nincs meg Günter, aki valószínű a kutya lehet. Aztán miután megtudja, hogy a visszacsatolások miatt pár órát várnia kell, hogy Richfieldre jusson. Így kér egy sört és helyet foglal. Elővesz valami kütyüt és azzal eljátszogat.

A kis közjáték után teljes figyelmet szenteltek az új küldetésnek, a pergamen csak úgy ropog a kezetekben. A küldetés egy bizonyos Zsoltnak lett címezve, aki a megszólítás alapján gróf vagy hasonló.

Hely: A Niderland bolygó(jelenlegi bolygótok), Fekete Napja.

Cél: az ott lévő Birodalomban eretnek aktivitást jeleztek.

További pontosítás végett az Omegán lévő ügynökkel kell felvenni a kapcsolatot.

A kontakt neve : ÁrnyékBróker, információkkal kereskedik.

Meeting pont: Pásztor parancsnok kantinja esti órákban. A pultnál

Kaszás koktélt kell rendelni Saren módra, csipetnyi gethel.

Jutalom: 200Xp és új loot

Hümmögve néztek fel az olvasottak után. @stupideartmonkey gyors kalibrálás után, az Omega 4-es űrállomásról közvetlen el tudjátok érni a Fekete Nap nevű kisbolygót.  

omega-single-dlc-announced-for-mass-effect-3-2.jpg

37 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://onlinerpgformylads.blog.hu/api/trackback/id/tr828049920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

inthenameoftheking 2015.11.05. 21:26:55

- Aha, szóval az űrbe megyünk! - mondom lelkesen TuForSzrinek. - Alig várom, ezer éve nem mozdultam ki ebből a porfészekből! - egy kicsit azért túlzok, de tényleg eltelt már pár dekád a legutóbbi bolygóközi utazásom óta - Meg is nézem a SpaceTinderen, van-e valami olcsó fuvar a rendszerben... - kapom elő az elmaradhatatlan mobilt, és kezdek el pötyögni rajta.
Nem sokat kell keresgélnem és már meg is találtam a megfelelő járművet, mutatom is a kiborgnak büszkén a telefon képernyőjét: - Képzeld, épp ma érkezik a rendszerbe, egy kultúrabeli hajó, név szerint a Ha Én Egyszer Kinyitom A Számat. Ez egy Kínvallató osztályú Sebes Offenzíva Egység, de nem kell félnünk, mióta vége lett az idiri háborúknak, ezeket mindet lefegyverezték.
- Ennek ellenére azért néhány jó tanácsot adnék neked drága TuForSzri barátom, ha esetleg még nem találkoztál volna kultúrabeli hadihajóval: alapjában véve mind egy szálig agresszív pszichopata, bár ezt általában jól leplezik. Ha nem kezded el feszegetni a háborús múltat vagy a lefegyverzés utáni tehetetlenségét, akkor viszonylag békés, kellemes utunk lesz az Omega-4-ig. Ellenkező esetben pedig rövid úton kiteszi a szűrűnket az első bányász-kolóniánál az aszeroida-övezetben, de csak azért, hogy aztán ott robbantson atomjaira minket kisbolygóstól-bányászostól... na jó lehet hogy egy kicsit túlzok, de azért illedelmesen kell vele viselkedni.
Már írt is vissza, hogy részéről oké a dolog. A SOE ugyan személyesen nem jön el értünk, de este küld egy siklót az egyik avatárjával, az majd leszállít minket az űrállomásra. Hogy ez mennyibe kerül nekünk? A Kultúráról beszélünk ember (vagy izé, kiborg)! Ott nincs pénz, ezek mindent kedvtelésből csinálnak...

StupidEarthMonkeY 2015.11.06. 13:45:39

nekem jó. ha tudtam volna, még egy siklót, vagy egy fregattot is kinyafogtam volna papától.
mindegy is, remélem van könyvtár a hajójukon, kiváncsi vagyok a múltjukra és a kúltúrájukra. Közben némi alapvető dolgot én is letöltök gyorsan róluk, alapvető viselkedés, mit szeretnek és mit nem, ha már ilyen jófejek, lehet különlegessel készülök nekik.
kisebb keresés után kiderül, hogy imádják az autentikus földi etióp kaját, imádják a Jazzt, és minden egyéb zenét, aminek köze van a Szoxofonhoz.
Lehet felkészülök nekik valami sztorizással Adolphe Sax életéről és munkásságáról, majd mesélek nekik egy fantasztikus játékról, ami a 20. X hajnalán jelent meg, és hihetetlen sztorija volt, miközben ezt a soundtracket vágom be alá, miközben kaját sütök nekik.

www.youtube.com/watch?v=z1vdgfaZ5-I&index=1&list=PLVFu5mCs8PVgJlZEDiwDRuBUMHbgX1oss

jó kis utunk lesz, érzem, várom. amúgyis jól fog esni egy kis pihizés a küldetések között.

addig picit jobban szemügyre veszem a pacákot a sarokbna, és kisvártatva feltűnik, hogy a kézfejein valami tetoválások vannak a tegnapi szuperhősök közül. valami zöld csaj meg valami sisakos forma, az egyik felkarján meg egy ent a gyűrűkurából, és egy menyét. leülök, beszélgetek vele, és nagyon reménykedem, hogy nem kell majd éjjel felalá rohangásznom utána, amíg részegen ténfereg a városban.

Eszka 2015.11.07. 01:53:57

@inthenameoftheking:
A telefonod jelzi, hogy T mínusz 2 óra múlva érkezik a fuvarotok, így addig szabadfoglalkozás van.
Míg TuForSzrí a vendégekkel beszélget addig Te utána nézel az űrállomásnak. Független kolónia, kereskedelemből tartják fenn magukat, de könnyű nekik, hisz pont egy Rift mellett vannak, ez a csatahajó méretű hiperűrgyorsító szolgál ugrópadként a galaxis többi pontjára. Kétes helynek tűnik, sokan jelentkeztek be ott a Worldbookon, és inkább negatívabb a visszhangja az állomásnak.
A Galaktikus holotévé duruzsol a háttérben, pont az Omegáról van szó.
- A bolygóközi rendőrség végre felszámolta a Világok Konzola nevű bűnbandát, aki műszaki és elektronikai cikkekkel kereskedett feketén - mondja csínos riporternő, aki egy lemúriai zöld bőrű hüllő. Épp mellette visznek el az egyik nagydarab tagot, drága ruhában van és körszakállas. A szeme ki van takarva és úgy kiabál mindenkivel
- Mi van mit néztek? Hagyjuk már, nincs a nevemen semmi, csak különben is csak vásárolni jöttem ...Azt hiszitek csak ebből élek.. - nem mondhatja végig, mert elhúzzák.
Utána érdektelenné válik a műsor, Tibi átkapcsol zenére
www.youtube.com/watch?v=SXx9w_9Y16M
és lassan előkészül a déli feles osztáshoz. Közben Tuforszri láthatóan jól elbeszélget a kutyátlanul maradt alakkal, már épp venne is tőle valamit műszaki cikket, mikor megfogod a vállát és elrángatod.
@StupidEarthMonkeY: A tetovált alak meglepően sokat tud a műszaki cikkekről és épp a robotkézbe integrálható kiegészítőket ecsetelni, mikor Leo elrángat.
- Megjött a szállító. Kinn vár a város szélén, azt írta, hogy nem jön be erre a szemétdombra. Nem tűnik valami kedvesnek, de ingyen van és biztos jól fogunk szórakozni. Űrkiborg, én meg űrelf leszek.

inthenameoftheking 2015.11.07. 09:25:28

Lassan telik csak el az a két óra, amíg megérkezik az avatar. Az omegás közvetítés után próbálom magamat valahogy elfoglalni egy kis keresztrejtvény-fejtéssel, herbateával és a kocsmai személyzettel történő beszélgetéssel.
Meglepő dolgok derülnek ki: Tibi másik (a csöndesebb) fejét például Norbinak hívják, és volt egy olyan időszak, amikor valamilyen nőügy miatt öt évig nem beszéltek egymással. Ma ő a "csendestárs" a kocsma vezetésében (szó szerint), ő intézi a beszerzéseket, az ő vaterás ügyeskedéseinek köszönheti az intézmény a dimenziókaput és a felsőlégköri dezintegrálót, meg még egy csomó egyéb hitech biztonsági kütyüt is.
Ancsával is szóbaelegyedek egy kicsit, miközben az asztalokat takarítja. Érdekes élete van nekik is: az igazi neve Antal, és alig várja már a teliholdat mert ilyenkor lehet igazán nő. Olyankor jobban is keres, ünnepnapok azok Tibi kocsmájában, pláne mióta zenés-táncos produkcióval is fellép. Egyébként ő B-kategóriás Birodalmi Örömlány is (papírja van róla), de ezt a tevékenységet is csak telihold idején folytatja.
Bólogatok, nálunk a Kardashianon az elfek őshazájában elfogadott a travesztik közössége, bár nem mindenki élvezi az ilyen fajta másságot, mint ahogy azt az ellenségeink terjesztik rólunk. Egyszerűen liberálisok vagyunk, na, mindenki azt csinál amit akar.
Megjön az sms, próbálom elrángatni Tuforszrit az újdonatúj barátjától. Amikor végre sikerül és elindulunk a kijárat felé, hirtelen kivágódik az ajtó, és egy alak lép be rajta.
- Meglepetés hapsikáim! Kiderült hogy öt percre van innen az űrkikötő, így ott landoltunk, és megspóroltunk nektek egy utat a város széléig.
A belépő alak kicsit úgy néz ki, mint Krokodil Dundee és Fehér Szarumán szerelemgyereke, vagy mint az RHCP énekese fog majd 5 év múlva. Szürke bőrnadrág van rajta, hatalmas csatos övvel és puha bőrcsizmával. Felül csak egy barna bőrmellény, alatta látszódnak kidolgozott izmai, bár alapjában véve inkább mondható soványnak mint bodybuidernek. Válig érő szürke egyenes haja van, nyakában korkodillfogakból készült nyaklánc. Válla felett egy alig 10 centis kis szerkezet lebeg, ami leginkább két összefordított csészealjra hasonlít.
- Billianiere Arath Shanto vagyok, de szólítsatok csak Vad Billnek. Ő itt - mutat a csészealjra - Meradith-Palavi, a hajó egyik drónja, jöttünk értetek, hogy elfuvarozzunk az Omega-4-re. Mivel spóroltunk egy kis időt nektek, üljünk már le egy italra, beszélgetni egy kicsit.
Odalép Tibihez, miközben mi a kis drónnal az egyik üres asztalhoz tartunk. Fél szemmel figyelem az avatárt, de semmi agressziót nem találok a viselkedésében. Sőt, azt látom, hogy Tibi egyszer csak felnevet, és még Norbi is mosolyra húzza a száját. Na ilyen sem történt mostanában - gondolom, és kicsit más szemmel nézem az avatart. Valahogy ez még fenyegetőbbé teszi, tudva azt, hogy milyen hatalom van mögötte.
- Tessék, itt az italotok - teszi le elénk a poharakat - sajnos a legunalmasabb siklóval tudtam csak jönni, tiszta udvariasság az egész fickó, semmi tökösség nincs benne. Egyébként 8 személyes, két kétágyas és négy egyágyas lakosztállyal. Nekem szükségem lesz az egyik szobára, és lesz még egy utas, aki csak egy óra múlva érkezik - ezért is érünk rá - szóval a többi szobán úgy osztoztok, ahogy akartok. Meradith-Palavi-val ne foglalkozzatok, neki egészen kicsi hely is elég - mondja, mire azt látjuk, hogy a kis drón körül biborszín aura alakul ki, amiért valamiről egyből tudom, hogy dühös.
- Azért azt ne felejtsd el Billianiere Arath Shanto - mondja a pici drón - hogy én vagyok a felelős a biztonságodért - ha esetleg veszélyben érezném az életedet, biztonságos helyre kellene hogy vigyelek. Pl. a sikló szerszámos kamrájába, ahonnan ki sem engednélek a következő két hónapban...
Bill csak vigyorog, látszik hogy régóta húzza már a drón agyát. - Oké, oké, kis barátom - mondja - akkor majd te fogod szórakoztatni a vendégeinket az úton. Hány éves is vagy? Kettő? Biztos nagyon sok érdekes sztorid van... - a drón aurája bíborból lilába vált, de csak ennyit mond: - én most akkor inkább visszamegyek a siklóhoz. Még ő is jobb társaság nálad Billianiere Arath Shanto! Vigyázz magadra egyedül ha tudsz! - ezzel kilebeg a kocsmából.
- Mostanában egyre rosszabb a felhozatal a kis harci drónokból - csóválja a fejét Bill - úgy látszik, ez sem nagyon fogja érteni a viccet.
- Mindegy is, térjünk a tárgyra. Kb. 12 óra alatt érünk az Omega-4-re a siklóval. Az ilyen helyzetekben az a szokás nálunk, hogy mindenki elmeséli a saját sztoriját, hogy jobban teljen az idő. Mit gondoltok, van-e elég érdekes a történetetek ahhoz, hogy ne unatkozzunk az úton?
Érezni lehet a hangvételéből, hogy ez nem csak egy kérés, ez az utazás feltétele. Habozva bólintok, ránézek TuForSzri-re, hogy tegyen ő is ugyanúgy. Miután ez is megtörténik, látom hogy felvidul az avatar:
- Nagyszerű! Azt mondom, igyuk meg az italunkat, aztán induljunk! Lehet hogy új útitársunk már ott vár minket a kikötőben...

Eszka 2015.11.08. 01:27:38

Az űrkikötő csendesen így délben, szállítósikló kívül pár gép van még ott. a gépetek előtt egy nő cigizik türelmesen. Fekete, félhosszú göndör haja van és karakteres arca. Munkás, amolyan karbantartó barna uniformist visel csak egy pár felvarró különbözteti meg az itt tébláboló melósoktól.
A taxiból kiszállva odasétáltok hozzá, úgy fest ő lesz a társatok az úton.
- Üdvözlöm Önöket, Szigi vagyok a többiek hol vannak?
Vad Bill is értetlenül áll a hallottak elött.
- Miértis? - kérdi ártatlanul.
- A managerem foglalta nekem ezt a helyet és azt mondta többen leszünk, épp hogy beférek nyolcadiknak. Ridli, az ügynökön biztosított erről. Elhallgat, a kézi InterComján megnyom pár gombot,- végül is így kényelmesebben elférek nem
_ Nézze hölgyem, tudja Ön, hogy most épp egy akkora hajón fog utazni többedmagával mint ez a koszfészek itt? Na hagyjuk is, nem éri meg szót vesztegetni erre.
Előveszi a legkedvesebb stílusát ami egy ilyen űrkrokodildundeetől telik.
- Jelenleg kedves Szigi, be kell érnie Lego..akarom mondani Leonidasszal, mutat rád@inthenameoftheking, és barátjával Tuforszrivel, @StupidEarthMonkeY. Jómagam a hajóhoz tartozom, Az egyszerűség kedvéért hívjon Billnek, Vad Billnek- mondja és rákacsint a nőre. Rendben?
Választ meg sem várva a nyakában lévő fogak egyikéhez nyúl és a sikló ajtaja nyílni kezd.
- egy alap procedúrán sajnos túl kell esnünk, le ellenőrizzük, hogy semmilyen vírust és egyebet nem hoznak a hozzánk ajándékba akaratlanul.
Ahogy az ajtó becsukódik mögöttetek, egy hang ami olyan mintha Billé csak nőibe, bemondja.
< decontamination started>
Hideg levegőt fúj rátok a sikló és érzitek magatokon a lézer letapogatókat is. Pár percig eltart a folyamat.
< decontamination over, no infection detected>
Remek, akkor helyezzék kényelembe magukat míg beállítom a műszereket és megkeresem ifjú titánbarátomat,
A pilóta részen kívül meg egy rakodótér van aminek a falán lehajtható ülések vannak elhelyezve. Puritán és egyszerű. A székek meglepően kényelmesek bizonyulnak, ahogy elhelyezkedtek benne.
Meradith-Palavi kilebeg a pilóta fülékből megáll a levegőben mellettetek .
- Indulásra felkészülni és kilövés. Mit szólnának valami zenéhez, biztos úgy jobb az indulás nem?
www.youtube.com/watch?v=WqyNPw4Tr6E
A kis drón mozdulatlan, láthatóan nagyon élvezi a zenét, néha a beépített fényeit is felvillantja. Mintha egy beszélő diszkó gömb lenne, gondoljátok. aztán eszetekbe jut a templomos kalandotok és egyből elkomorodtok.
Mikor pályára állt a hajótok Vad Bill el kikukkanta fülkéből.
- Jaj, EmPé megint eltúloztad a dolgot, megvolt a színpadias zene, taps? - Vigyorog egyet - sose hagyja ki. Perceken belül dokkolunk az Én Egyszer Kinyitom A Számaton.
Miután elhelyezkedtek a szobájukban várom Önöket a kantinban, hogy ideális útvonalat tervezzük. Meglátjuk arra megyünk e..
Most hogy feldobtam magunkat a Spacetinderre és az SpaceUberre, nagyon sok új utasunk van. Ami kész öröm, de vannak olyan ritka esetet mikor igen tiszteletlen vendéget kapunk, akkor sajnos kénytelenek vagyunk kedvességre bírni, csodákra képes az űr hidege. Tudják nem vagyok elégedett ezekkel az ingyenes online párkeresőkkel.
Apró rázkódás rázza meg a hajótokat,alig érezhető a dokkolási folyamat.
Az ajtók szinte felpattannak és megérkeztek egy város méretű Kínvallató osztályú Sebes Offenzíva Egységre.

inthenameoftheking 2015.11.08. 17:12:48

Hamarosan feltűnik a hajó. Láttam már egy-két csillagrombolót, de ez még azokhoz képest is hatalmas. A közel két kilométer hosszú szivar oldalán még most is látszódnak a fegyvertartó gondolák dudorai, mostanra azonban már mindet kipakolták (legalábbis a hivatalos források szerint), és különböző szórakoztató létesítményeket, aquaparkot, sétálóutcát bevásárlóközpontot alakítottak ki belőle.
- Úgy tudom hogy siettek - mondja Bill - így csak gyorsan kirakjuk a hölgyikét, és már indulunk is az Omega-4-re. Persze a mi kis jólnevelt siklónk még udvariaskodik egy darabig, de reméljük, hogy fél órán belül újból el tudunk indulni.
Így is történik, alig több mint fél óra múlva el is hagyjuk a SOE gravitációs mezejét, és folyamatosan gyorsulva elkezdjük ekliptikus pályán megközelíteni a rendszer harmadik és negyedik bolygója közt keringő űrállomást, az Omega-4-et.

inthenameoftheking 2015.11.08. 19:07:58

Ahogy az első gyorsulási fázis véget ért, összegyűlünk mindnyájan a társalgóban. A kis drón frissítőket szolgál fel, mi pedig a kényelemes fotelekben terpeszkedünk.
- Ha ez a tökkelütött sikló semmit nem rontott el, akkor kb. egy fél nap múlva dokkolunk az űrállomáson - kezdi Vad Bill - hogy elüssük az időt, beszélgessünk egy kicsit! Van-e kedve valamelyikőtöknek megosztani a történetét?
Látom, hogy Tuforszri éppen új appokat tölt le a Kultúra által az alacsonyabb technológiai szintű civilizációk számára nyilvánossá tett felületről, így sóhajtva jelentkezek, hogy akkor majd én kezdem. Az avatar erősen gőzölgő hidegkék koktélját a kezébe véve kényelmesen elhelyezkedik az egyik marhanagy bőrfotelben, és Meradith-Palavi is közelebb lebeg, ahogy belekezdek a történetembe.
- A Kardashianról származok, ami, ahogy azt ti is bizonyára tudjátok, az elfek őshazája volt egykoron. Bolygónk csillaga a Celebriták csillagképben van, talán a legfényesebb, de mindenképpen a legszebb táj azon a vidéken, messze meghaladja szépségben a törpék vulkanikus otthonát a Tyriont, vagy a torz gnómok által lakott Bieber-J-t.
A Karadashian erdőkben gazdag, népünk nagy része ott is élt az elmúlt évezredekben (amiért sokszor meg is kaptuk a magunkét a sok rasszistától), azonban kis részük, ahogyan a mi klánunk is, inkább a hegyeket választotta. Eltelt már azóta 15 ezer év is, hogy távoli ősöm, az első Leonidas megtalálta a Kristályok barlangját az északi félteke egy eldugott rejtekében. De nem akármilyen kristályok voltak ezek, hisz mindegyik különböző színekben világított, és átjárta egy különleges energia, a később Erőnek nevezett valami.
A kristályoknak hamarosan nagyon nagy keletje lett, hiszen amikor megalakult a Jedi-rend, és előbújtak a Sith-ek, mindegyik szeretett volna legalább egyet-egyet a mi kis drágaságainkból. Hogy úgy tudtátok, hogy a jedi-kristályt csak a próba letétele után kapta meg a leendő Jedi-lovag? Úgyan már, ez csak a szokásos humbug. A Jedi Templom évezredeken keresztül nagy tételben rendelte tőlünk a különböző színű kristályokat, nem kis bevételt termelve ezzel a Leonidas-klánnak, ami 51%-ban tulajdonolta a kitermelést és a forgalmazást.
Amíg béke és biztonság uralkodott a Messzi-messzi galaxisban, addig nem is volt nagy baj, ment a biznisz, dőlt a lé. Azonban néhai nagyapám kapzsisága felborított mindent.
Az volt ugyanis, hogy a piros kristályokból ugyanannyit termeltünk ki, mint az összes többi színből. Sithekből viszont lényegesen kevesebb volt (alig egy-két mester és tanítványa páros került elő évszázadonként), ezért elég nagy készlet a nyakunkon maradt. Az én drága nagyapám (hogy forogna a sírjában még vagy ezer évig), ezért úgy döntött, hogy egy befolyásolja a piacot, és elkezdte anyagilag és tárgyi felszerelésekkel is támogatni a Sötét Erők ügyét. Hogy mire számított, a mai napig sem értem, de hát őt is csak a profit éltette, mint minden más kapitalistát.
A történet többi részét már valószínűleg ismeritek: a Sith-ek és a minionjaik elszaporodtak, mindefelé Sötét Ministránsokkal és egyéb erőhasználókkal találkozni mostanában, persze mind birodalmi szolgálatban. A Jediket viszont kiírtották, amivel a klán legnagyobb felvevő piaca is megszűnt. A piros kristályok fillérekért kerültek a Sithekhez, ezért aztán minden taknyos kis padavan (vagy mittomén hogy nevezik náluk az inasokat) pörgő, kétpengés, keresztvasas fénykarddal szaladgál.
A nagyapámat a Jedik felkoncolták, a bányánkat a köztársaság utolsó napjaiban államosították, nekünk meg menekülnünk kellett. így ért véget a Kardashian-béli Leonidas klán története. Vagyunk még egy páran a világegyetemben szétszóródva, de nagy valószínűséggel sosem leszünk már olyan gazdag iparmágnások, mint hajdanában.
- Érdekes mese volt - jegyzi meg Bill elmerengve - aztán tudod-é bizonyítani valamivel?
- Hát persze - mondom, és előveszem a fénykardomat, bekapcsolom és megmutatom neki, gondosan ügyelve, hogy az új képességem nehogy feltörjön - itt a legutolsó szériás fénykardmodellünk. Van rá fegyverviselési engedélyem, és birodalmi igazolásom egyenesen Tarkin kormányzótól, hogy nem vagyok erőhasználó (pláne nem Jedi!), ez csak a klánunk ősi fegyvere. Tudom, sárga színű, és? Ezt a szín már vagy kétezer éve kiment a divatból, el nem tudod képzelni, mekkora készleteink voltak belőle...

Eszka 2015.11.09. 21:31:17

@inthenameoftheking:
Ahogy végzel a kis meséddel, és kortyolgatod a koktélod, megcsörrent a mobiltelefonod.
<bejövő hívás C. Boltar >
Nem is emlékeztél, hogy számot cseréltetek de jó lenne tudni mi van vele.
Rövid egyeztetés után kiderül, hogy persze nem a társad az, hanem Beng Kong aki jelenleg épp az Omega 4 re tart és ott kiteszi a jó doktort.
Óvatosan csak úgy "fű alatt" teszi hozzá, hogy önkívületi állapotban jelent meg a hajóján egy színváltó törölközőbe öltözve és a orcabőr orvosi táskát szorongatva. Ő először arra gondolt leadja az Omegán lévő Arkham Asylumban, ami híres mentális gondozó.
Pikkpakk helyre rakják de így, hogy kezességet vállalsz érte inkább a barátaira bízná.
Azzal fejezi be, hogy :
- Az őrültek társadalmában a betegek az egészségesek.

StupidEarthMonkeY 2015.11.10. 13:52:50

miután a helyi kódexeket átfutottam és midnen információt összeszedtem ahhoz, hogy semmi kellemetlenség ne érjen minket az úton, ahogy elterveztem, elkezdek jazzt játszani utaztatóink számára, azzal a jelszóval, hogy kedvességüket megkösyönvén ma a vacsorát az egész hajónak én állom, ezt pedig az admirálisnak küldöm, majd előveszek egy ilyet:

genovelo.hu/index.php?route=product%2Fproduct&path=215&product_id=329

igen, ilyet lehet kapni mindenhol, még ilyen eldugott kis porfészkekben is, mint ahonnan jöttünk. gyorsan vettem is egy adagot,

a közveteln minket szórakoztató kollégáknak pedig ilyet hoztam:
genovelo.hu/index.php?route=product/product&product_id=326

miután leo befejezte a sztorizgatást, én is rákezdek, hogy egy kölünleges képesítésű taktikai egységben szolgáltam, ami egy PMC(Private military contractor) egyik kiemelt csoportja volt. aztán kiderült, hogy a CIA pénzeli az operációkat, de csak azért, mert ők már sokszor belefutottak arcpirító szitukba, és ne nekik kelljen magyarázkodni. aztán jött valami kusza történet tudathasadásokkal meg drónokkal meg mindenfélével, és már rég annyira szövevényes volt az egész, hogy a hazugságok és az ármánykodás már a trónok harcán is túlmutatott, akkor kiszálltam.

vagyis kiszálltam volna, ezért az egész cég ellenem fordult. na valahol itt kezdődött az 5-6 órás kampányom, amit hardened nehézségen végig is játszottam, soksok látványos robbanással, meg belassítással, meg a végén a csúnya kemény főgonosz olyan halálával, ami totál le volt scriptelve, és valós bossbattle se nagyon volt.

miután végeztem, még multiztam, meg zombimódoztam valamennyit, de hamar meguntam,k és áttértem arra, hogy a combat implantjaimmal, mint a karom vagy a lábaim és a kiberagyam, inkább gonosz kapitalista megalomán megacégeket hekkeljek meg keményen, merthát a világuralmi szándékaikat meg kell mutatni az embereknek. nah, itt valahol jöttek a gubancok, mert miután felfedtük a többi runnerrel(hekker) a Weyland Consortium (TM) hátsó szándékait, hogy mit sem ér nekik a bolygó integritása profit miatt, akkor indult be a 2076os egész világot érintő polgárháború... tudjátok, ami után konkrétan két ágra szakadt az emberiség, a luxusban élő gazdag felső 1.000.000, és a mély nyomorban élő mindenki más. nah, itt kezdődött igazán a móka, mert amikor épp felvettek és kiképeztek volna a bátyámmal a unatcohoz, akkor munkaköri leírást végigolvasva, hogy megbénulhatok, vallathatnak az ellenségek, blabla, szerencsére megtaláltam a papíron kisbetűvel, hogy "hazugságok hálóját kibogozni, és a világot a megfelelő nagyhatalom kezébe rakni (vagy nem), és egyből közöltem, hogy "fuckthat." azóta tengek-lengek, a villogó felkiáltójel meg ott lebeg a szabadságszobor tövében a feketeköpenyes forma feje felett, aki nagyjából 3 éve ugyanazt az 5 mozdulatsort csinálja, és várja, hogy felvegyem végre a küldetést.

úgy érzem, hogy ezt még hanyagolom egy időre, bár lassan újra megérett, hogy valami intrikás sztoriban vegyek részt.

Miközben ellátóink mindkettőnk sztoriját meghallgatják, és elmesélik a saját történeteiket,kifejezetten jól mulatunk, és vagy 6 KFC-s vödr méretű kukacot esznek meg, merhát "made in thailand" meg minden, mire megszólal a hangosbemondó, hogy:

timm-tümm-tüüüüümmmmmmm. következő megálló az omega 4 űrállomás, az ajtók a jobb oldalon nyílnak.

ezzel búcsút is intek társainknak, azzal a jelszóval, hogy ha bárikor rendszert kell feltörni, ne keressenek. én találom meg őket.

Ezzel a lendülettel végignézzük a légzsilip ablakán át, ahogy a hajó befut az omega 4 állomásra, és kinyílnak az ajtók.

kellemes út volt. asszem. és most elkezdett matatni a fejemben a gondolat, hogy lehet tényleg mégis izgi lenne elvállalni azt a küldit is valamikor.

Eszka 2015.11.11. 00:40:07

A bedokkkolás után búcsút intettek Vad Billnek és apró drónjának, megígéritek, hogy persze majd még hívjátok, ahogy azt a férfiak szokták az egyéjszakás nőknek.
Alig hagynátok el a szektort mikor...
A Petrox Corporation (1976), Kong űrhajója szinte berobban az Omega űrkikötőjébe. A fékező ionok dacára amik teljes fordulaton pörögnek de ezt a sebességet csak csökkenteni tudják. Az űrállomás védőrendszere azonnal működésbe lép, a leszálló pályába épített rejtett plazmavetők passzív lövedékre váltottak, ugyanis ezek ha külső tárggyal érintkezetek egy szemvillanás alatt megszilárdultak, mint a über concreteba öntötték volna. A hajó íve megtörik és úgy zuhan mint a playstationok ára mikor jön az újabb modell.
Hatalmas robajjal ér földet a hajó, amit lent már egy rakodó robotokból álló mentőalakulat vár, mögöttük a biztonsági szolgálat állig felfegyverzett trolljai páncélban, akik inkább gépek mint organikus létformák.

SoSayWeAll 2015.11.11. 08:33:32

A távolból ide nem illó, már-már furának nevezhető zaj üti meg a fületeket:
www.youtube.com/watch?v=ZBR2G-iI3-I

Szivárvány áradatban, szinte pride hangulatban libbenek oda régi utitársaimhoz.
Kérdően nézek körbe, mintha megfogyatkozott volna létszám...
- Csöcsit elkergettétek, engem hagytatok elrabolódni és Yakovot is elveszítettétek? Hát micsoda vezetés ez? Meg amúgy is, minek kellett idejönni?

Az emlékeim igencsak hiányosak, főleg a folyamatos deliriumnak köszönhetően, de kit érdekel. Megtanultam teleportálni, papírom van róla hogy nem vagyok ép és szereztem egy drogos szófosó Törcsit is. Képzelem mi mindenre lennék képes, ha még praktizálnék és tiszta lenne a tudatom.

Ismeritek K-t? Ejj, nagyon bitang egy bula, ha itt végzünk, bármi is a feladat, meg kell látogassuk, van egy nagyon menő rozsdamúzeuma, én azt akarom.
- Jajj, pici terminátorom, nagyon hiányoztál ám, muzsikálj nekem egy kicsikét.

- Leo, mi a szitu? Mi történt?

Eszka 2015.11.11. 12:40:18

@SoSayWeAll:

Visszatérésed nem várt eredménnyel jár.
Level up, now you're at level 3.
New perk unlocked,, Periodic Dementia Aura" learned.
És
Intergalaxtical message received. your account gets to a negative balance 1M minus received for the Buddy. Thank you for your purchase. at K.

SoSayWeAll 2015.11.11. 16:36:43

- Srácok, mennyi is volt a részem a Pecmeregi Öntöttvas CSavargyár szétveréséért és a szaporulat szabályozásért? (gondterhelten vakargatom a fejemet)
- Azt hiszem van egy kis gond... társaságunk lesz. Bran Solo köpött K-nak és most egyenesen ellep a ganyé.

Fel kell vegyem AngelCity-s ismerősömmel a kapcsolatot. Otthonosan mozog a jogban és a behajtásos témákban, bár ezen a kietlen videken van egy olyan félelmem, hogy a géppityó a törvény...

inthenameoftheking 2015.11.11. 18:03:26

- Hát, ha végiggondolom hogy mily sokat segítettél... bent pogóztál a zombikkal, aidses tűt dobtál az ork véknyájába (szerintem azért intézte el ilyen könnyedén a sötét elf) majd majdnem agyoncsaptak minket Elvisék, mert nem tudtad a nagy szádat befogni. De azt el kell ismernem, hogy a korcsok befogásában csapatjátékos voltál, hisz egyből elmerültél a szörmeóceánba, ezzel sem hátráltatva minket. Gondolom miután felporszívóztak, még agyon is nyomtál közülük egy párat, ezért hívogat mostanában Solo egyre türelmetlenebbül. Szóval mennyit is segítettél az alábbi problémák kezelésében? Megvan, semmit! De azért örülünk, hogy megint itt vagy, nesze, itt a részed - dobom oda neki a 625 kreditet - remélem detoxra költöd...

SoSayWeAll 2015.11.12. 12:11:44

Micsoda barátságtalan fogadtatás... fordulok meg duzzogva és indulok el a Info Kiosk felé, hogy vegyek egy feltöltőkártyát az AngelCitys telefonhíváshoz.

- Micsoda?! 10 credit egy nyavajás feltöltőkártya? És még én vagyok a nemzetközi bűnöző... jut eszembe bűnöző, a titánium fúrófej csempészetből becsordogált lóvém is le van még kötve. Nagyon érett már ez a telefon hívás, remélem Moto Moto még a tűzvonalban van.

Kisvártatva befejezem a telfonálást, de nem vagyok túlzottan boldog. A galaktikus gazdasági válság elérte AngelCityt is, aminek köszönhetően olyan mértékben leértékelőtött a pénzem, hogy a lekötött 10M kreditem jó ha 800k-t ér kamatokkal együtt.
Jogi ismerősök is elkoptak, mert a nagy pénz reményében mind dezertált a Birodalmi Főtanácshoz (mintha abból a fazékból nekik is jutna valami). Már csak az kéne hogy kiküldjék a Vámkommandót és jól leinkasszáljanak.
Hogy szedjem össze a maradék 2 kilót???? A végén tényleg K köntöseként végzem, na ennyit a személyi szabadsághoz való jogaimról.

- Srácok, avassatok be a tervekbe, azt hiszem ideje komolyan vegyem a feladatokat, mert ez a toprongy már rajtam marad, de thief-ből gyenge voltam, aztán jól megszámlázták a füves fejét nekem.

inthenameoftheking 2015.11.12. 14:46:46

Nem haragszok én a jó dokira, hisz alapjába véve nem rossz szándékú ember ő, csak hát valahol biztos nagyon kisiklott az élete, át a normálisról a junkie-vágányra. Megenyhülve mesélem neki az új küldetést:
- Egy rossz pergamenen szerezte Tuforszri az inkvizítoroktól a legújabb megbízatásunkat. A Fekete Napra kell eljutnunk eretnekeket öldösni, de előtte le kell pacsizni valami ÁrnyékBankár vagy hasonló nevű informátor-sráccal egy helyi krimóban. Nagyon titokzatos az ügy, jelszó meg titkos kézfogás is van, szóval ha lehet, most ne üsd ki magad előtte; ha oda a kontaktunk, akkor hiába bumliztunk ide az Omega-4-re. De ez csak a kisebbik baj, Solo és a végzet asszonya mellett még az egész inkvizíció is a nyakunkba szakadhat...

Eszka 2015.11.12. 23:27:04

Az Omega a népek olvasztótégelye, itt minden faj, rassz megtalálható az eddig megjelent szerep és videojátékokból. A városban InfoKioskok vannak, melletük robotszemélyzet akik segítenek nektek a tájékozodásban is.
@StupidEarthMonkeY: Te egyszerűen rácsatlakozol az egyik Kioskra, nem mintha nem bíznál a robotokban, de ők csak az alapvető infokat mondják hisz ez van beléjük programozva. A kódot minden különösebb erőfeszítés nélkül feltöröd. Letöltőd az Omega TudásTárát, meg is lepődsz hisz majdnem 5 gigányi, előre sorolod a fontosabbakat és passzívan a háttérbe az egyebet, majd lejön itt az állomáson erős a kapcsolat.
Közben a HUD-on kiíródik
< Memory Capacity is under 15 percent>
a sok felesleges alkalmazás és térkép csak foglalja a helyet,de ki tudja mikor lehet szükség rájuk.
Közben mindenki számára kiderül, hála az InfoBotok tájékoztatásának, hogy az Omega azért tudod ekkorára nőni az egyszerű bányászkolóniából, mert egy Rift azaz csillagközi hasadék nyílt sok évvel ezelőtt itt. Ezen keresztül szinte bármit el lehet érni, csak át kell menni a Space Relayn(egyfajta hiperugrás bikázó). A város vezetése a Cerberus Corporatoin, meglátta benne a lehetőséget, és kifejlesztette és legyártatta ezt. Lazarus Projectnek nevezték el, van még pár belőle a galaxisban de a legnagyobb ez. A felső vezetés tartja kézben a Lazaruson átmenő forgalmat ami jól jövedelmező mert a használata nem ingyenes, a bevételből nőtte ki magát ekkorára az Omega. Mondandója végeztével a robot mindenkinek ad egy kitűzőt, amin az űrállomás jele és jelmondata szerepel.
img1.etsystatic.com/003/0/6663425/il_fullxfull.373476981_asz5.jpg
Átvéve a reprezetációs ajándékot the party gained 20 xp.
Az is kiderül, hogy Pásztor parancsnok kantinját fast travelel éritek el külön, az erre kihelyezett készülékeken keresztül. (10 egység/fő)? az úgy nevezett Gyanús negyed közepén helyezkedik el.
@SoSayWeAll:
Buddy szótlanul hallgatja az előadást, mikor vége halkan megjegyzi.
- Tudod dokikám,így kezdtem én is, aztán több tucat IC és kondenzátor na meg persze egy micro atomfúziós chip hatásra, tovább fejlődtem, így lettem okosabb náluk de a fasznak se volt kedve kémkedni így lettem toalett kellék. na most tökre depis lettem, nincs valami kedély javítod???
Az út ahogy a Fast Travelt használva eljuttok a említett negyedbe, pár pillanat alatt.
Ahogy megérkezetek, a Doki egyből kidobja a taccsot, de szerencsére van nála törölköző. amivel megtörli magát, az meg mellesleg leüvölti aki jobban szemügyre veszi a hányó doktort.
- Mi van nem láttál még elvonási tünetben szenvedő junkiet? Nincs itt semmi látnivaló, el lehet húzni innen!
A kis közjáték után és tíz percen belül is éritek a kantint, hála Tuforszrinek és az aktualizált térkép alkalmazásinak. Menet közben boltok és kocsmák mellet haladtok el.
@inthenameoftheking:
Ez egyik bolton futó neon felirat régi keserű emlékeket idéz benned.
< EREDETI A KARDASDIANRÓL SZÁRMAZÓ JEDI KRISTÁLYBÓL KÉSZÜLT LÉZERKARDOK. SZINTE MINDEN SZÍNBEN. IDÉN A TRENDI A PIROS AMI AKCIÓSAN KAPHATÓ>
A gyanús negyed közepén elhelyezkedő vendéglátó egység, könnyebn megismeritek, mert messziről látszik a "cégére".
Pásztor Parancsnok Kantinja hirdeti foszforeszkáló felirat ami fekete, fehér és piros alapon van.
Ahogy beléptek orrotokat megcsapja az izzadság és szesz és az olcsó kristályos drogok szaga.Sokan vannak bent, középen egy kivetítőn épp a Bolygóközi híradónak vége és a divathírek jönnek.

A filmes bevágásban egy fényűző party szerepel, ahol egy nagyon csinos kígyóhajú nő nagyon fura"ruhában" pózol, egyfajta csupsza bőr amin szőrfoltok vannak néhol.
Mintha ismerős lenne valahonnan nektek ez ruhadarab vagy inkább emlékeztetne valakire.
Az idei népszerű viselet a csempészbőr. Trendi viselet minden alkalomra.
Ezután időjárás jelentés jön ami már kevésbé kötni le a figyelmeteket..

A pulthoz lépve melletek felfigyeltek egy furcsa párra.
Emberek, egy kék overálos pasi beszélget egy szakattas, amolyan túlélő ruhában lévő fekete copfos nővel, akinek egy jégcsákány lóg az ővéről.
- Neked is húzós heted van mi?- mondja a kék ruhás pasi, akinek a hátán mellesleg 101 felirat van.
- Jaj nagyon, de most indul igazán. Tök jó volt ez a kis szabadság de mióta a cég fejébe vette , hogy két évente új játékban kell szerepelnem, beindult a szekér- feleli a jégcsákányos csaj.
- Nekem is nyugtom volt vagy négy évig de tudod ezek a népek csak az atomcsapásos túlélést csipázzák.
Persze akkora térképen, hogy elfárad a szemem már a nézésébe, nemhogy végig kutyagoljam...
- Te legalább nem fázol a melóban. Oké, hogy atomcsapás volt de neked semmi bajod szóval., én meg mehetek fagyoskodni a hegyek közé és persze össze-vissza töröm magam, de tudod a sok make-up csodákra képes meg a vodka is.
Erre koccintanak és beszélgetnek tovább a munkájukról.

A csapos egy nagy darab krogan, békaszerű feje van, mélyen ülő szemei és páncélt visel avagy a bőre ilyen kemény. A kantinban lévő füstben ezt nehéz megállapítani.
- Na nektek mi kell? - kérdezi tőletek.

inthenameoftheking 2015.11.13. 06:51:25

- Ööö... egy pillanat... - majd látványosan elkérem Tuforszritől a küldetéses pergament, és felolvasom róla: - Kaszás koktélt Saren módra, csipetnyi gethel, három kisadagot - itt megállok egy pillanatra, ránézek a kiborgra, aki rázza a fejét - illetve inkább csak kettőt - mondom egy megnyerőnek szánt mosollyal a kétéltűnek, miközben igyekszem legyűrni a viszolygásomat amit a látványa okoz. Rasszista vagyok na, ez van, el kell fogadni. De aki ennyire jó néz ki mint én, az lehet is rasszista...
Amíg elkészül az italunk, addig asztalt keresünk a bárban. Ahogy nézem, elég sok szlovjet ork van mindenfelé, biztos valami buli készül. Yakovnak biztos tetszene...
Egyszerre csak mindenki tekintete a pódiumra irányul, ahol megjelenik egy bojtos, kötöttsapkás ork, meg a csaja, de olyan ruhában, ami alig takar valamit (még így is jó pár négyzetméter anyagból készülhetett). Belecsapnak az első nótába: www.youtube.com/watch?v=p7NMsywVQhY - a tömeg meg megbolondul: elkezdődik a "huj-huj"-ozás, ami a táncoló orkok mozdulatait figyelve erősen szexuális jelentéssel bírhat orkszkij nyelven.
A dokit a törölközőjénél fogva rángatom át a tömeg szélén az első (lehetőleg a színpadtól legtávolabbi) üres asztalhoz.

SoSayWeAll 2015.11.13. 09:49:52

Ahogy Leo rángat magával, még a tegnapi vacsorám maradékát törölgetem le a ruhámról és a hajamból Törcsi legnagyobb örömére.
Sanda pillantást vetek a kijelzőre és döbbenetemben térgyre rogyok. K Bran-zakóban pózerkedik. Ejj de suker egy tóga ez, hm, én is feszülhetnék azon a gazella testen. De nagyon nem érte volna meg....

Pillanatnyi zavaromban nem is tudom mit csináljak. Megpróbálok felmászni az asztalnál lévő székre és az italomat elkortyolni, hátha jobban leszek tőle.

Eszka 2015.11.14. 00:03:49

@SoSayWeAll: @inthenameoftheking:
Helyet foglaltok az asztalotoknál, az ott támaszkodó hobgoblin csúnya nézése közepette. Az arrébb áll, innen nem ugyanis látja az ork csaj előlibbenő bájait. Páran összegyűlnek a színpad előtt és bámulják illetve énekkel kísérik a előadást, a zenekar rá is kezd az újabb ork opuszra, www.youtube.com/watch?v=BVWfqOSdzs4 De furcsamód nyomokban tartalmaz közös nyelvet is, biztos ez a rádióbarát nótájuk.
Azt veszitek észre, hogy Ti hiába ültettek le a Tuforszri sehol, még mindig a pultnál áll, mintha ledermedt volna.
Ekkor mindkettőtök telefonja egyszerre rezeg fel, üzenet érkezet.
Feladó: Tuforszri
bxcdrst47812tr98<system overload is detected>648759631khzf
ljs24gzpqw34sc1<K5r5ss5t5k 5gy kib5rsp5c81lis1t>h544tr545skzt
lk56gft0011rdt78xcyym<m1lfuct8o8n is d5t5ct5d>slkj79nbv912021
Miközben a telefonotokat nyomkodjátok, pont úgy ahogy mostanában ez mindenhol trendi, egy alacsony kapucnis pulcsis alak az asztalotokra rak egy papírost, ami a számlának látszik.

inthenameoftheking 2015.11.14. 07:25:23

Ahogy nézegetem a telcsit és próbálok valami értelmeset kihozni a képernyőjén látható összevisszaságból, egyszer csak egy vékonyka hangot hallok a doki tatyójából:
- Na, a kiborgnak meg annyi - mondja a törölköző, Banksy, vagy Betsy vagy hogy a francba is hívják (mindegy, ezentúl én csak Buksinak fogom). - Most mit fogtok tenni pupákok?
A cetlit érintetlenül az asztalon hagyva odalépek a kiborghoz. Próbálok életjeleket találni, de semmi. Közben a fontoskodó piperecikk már megint közbekotyog:
- Én tudok ám segíteni - hallom a vékonyka hangját - szerencsére a limbikus rendszere külön hálózaton van, így az, ami az agyát megfertőzte, nem vette át a mozgásszervek irányítását is. Én viszont könnyedén megtehetem ezt - hallom, hogy némi dicsekvés azért kicsendül a hangjából.
De egyből bizonyít is: Túforszri feláll a bárpulttól, és minden eddignél robotosabb mozgással az asztalunkhoz lépked, majd leül az egyik székre. Igaz, először majdnem mellé, de azért nem esik az asztal alá, így nem keltünk nagy feltűnést.
- Na szóval az a helyzet, hogy a tudatát megtestesítő szoftvert megtámadta valami. Még nem tudom, hogy mi, de segíthetek megfékezni. Ehhez azonban egy csendes helyre kell mennünk, hacsak nem akarunk nagy látványossággal szolgálni az ork közönségnek...
Látom, hogy közben levonult a zenekar, és vad karaoke partiba kezdtek az orkok: www.youtube.com/watch?v=MKD7wJEap_Q
- Doki, szerintem te maradj itt, várd a kontaktunkat és őrizd ezt a papírt. Én addig kimegyek Buksival, és megoldjuk ezt a problémát.
A doki némileg üveges szemekkel rám néz, bólint, majd maga elé húzza a cédulát és a poharát. Látom, hogy a poharat egy kicsit közelebb, azt valószínűleg nagyobb elszántsággal fogja védelmezni.
Kimegyünk a még mindig darabosan mozgó Truforszrivel, miközben a törcsi folyamatosan csacsog:
- Egy elhagyatott üres helyet keresnünk a művelethez... ez a sikátor meg is felel! - belépünk egy sötét, szűk sikátorba, és Buksi folytatja:
- Mint minden hekkelésnél, itt is először be kell jutnom az objektumba ahhoz, hogy sikeres legyek. Keress a barátunkon egy számítógépes aljzatot!
Keresgélek, megnézem a nyakát, a hónalját, de semmi. Két perc után Buksi megunja:
- Mit gondolsz te kretén, miért hívják ALJzatnak??? - majd azt látom, hogy a kiborg darabos mozgással derékban meghajol, a karjait lefelé lógatva. - Húzd le a gatyáját, ott lesz az illesztőfelület, meglátod! Oda kellene engem bedugni...
A következő két perc szerencsétlenkedéseit nem szeretném elmesélni, sőt szeretném kitörölni mindörökre a memóriámból. A vége az lett, hogy ott áll meghajolva a kiborgunk, a seggéből kilógó törülközővel.
- Ezért minimum vegyi tisztítást fogok kérni, legalább 90 fokon, két óráig - morog a törülköző. - Most pedig hagyj magunkra Leo, nyugi, most már az egész mozgási rendszerét én irányítom, simán meg tudjuk védeni magunkat. Egy-két óra, és találkozunk a bárban!
Csendben visszaballagok a dokihoz, és rákérdezek hogy mi újság. Amikor visszakérdez, hogy mi történt, csak annyit bírok kinyögni: - Ááá, semmi...

SoSayWeAll 2015.11.16. 09:24:27

Forgatom a papírost fel s alá, de valamiféle tünde-nyelven írták, nem tudom elolvasni. Visszacsúsztatom Leo-nak és a pult felé intek, ahol egy könnyedén, már-már kísértetiesen közlekedő alak tűnik fel. Alkotmánybíró dísztalárt visel, csak koszos, mintha egy Vándor lenne.
Bár az övcsatja lehetne kicsit szolidabb is. Nem is értem miért kell bináris pingekből programozott pörgő dollárjelet hordani... várjunk csak!
- Nem ő az emberünk? Mennyi az idő? Fél 8... Leo, tünde szemed mit lát?

SoSayWeAll 2015.11.17. 09:07:33

Basszus, Leo lefagyott, nem tudom mi volt a gyömbérsörében, de én inkább meg se iszom az enyémet, amúgy is vissza kell fogjam az alkoholt...
Összeszedem a bátorságomat és odamegyek a pulthoz, közel az idegenhez és jól hallhatóan megszólítom a csapost.
- Kocsmáros, Kaszás koktélt kérnék Saren módra, csipetnyi gethel. A gyömbérsört kortyolgató kolléga számlájára.
Várom a reakciókat, hátha történik valami, csak nem vernek össze, elvégre nem norvég vagyok.

inthenameoftheking 2015.11.17. 16:28:02

Látom, hogy a doki megitta az első, általam kihozott Kaszás koktélt, de nem tett jót a rövidtávú memóriájának, azt is elfelejtette, hogy már ivott egyet, meg azt is, hogy én közben nem lefagytam, hanem a kiborgot ANÁLizáltam odakint. Óvatosan áttolom az én adagomat is elé, igya csak meg azt is, neki nem árt annyira. Most, hogy a kontaktot várjuk, nem lenne jó kiütni magamat, a becsapó wizardris drunkitisről már nem is beszélve.
Szemöldökráncolva nézegetem a papírkánkat. Tünde látásom és az évszázados tapasztalat végül segít kivenni rajta néhány írásjelet, nagyon haloványan és elmosódottan. Ahogy hunyorogva jobban rákoncentrálok, látom ám, hogy az írásjelek (igazából számoknak néznek ki) változnak. Hohó, ez az izé visszaszámol!
Közben a $-jeles lazacsávó egyre közelebb ér az asztalunkhoz. Tiszta Snoop-Dog, csak világosabb kivitelben. Már csak öt lépésre van. A papíron is már csak öt másodpercre vagyunk a zérótól. Ahogy lép, annak ütemére csökkennek a számok is. Minden elfek és orkok istenére, ez pont a nullára fog ideérni! Ahogy a számláló megáll, elejtem a cetlit és halálra váltan nézek fel az felém tornyosuló alakra...

Eszka 2015.11.18. 00:23:10

@SoSayWeAll:
A pulttól visszatérve észreveszed, hogy az asztalon már vár egy Kaszás koktél, kezedben még kettő.
Ajjaj, rossz vége lesz ennek az estének, habár most épp leszokóban vagy, de nem az italról. A nyálad keserű, izzadsz hiába az elvonási tüneteket semmi nem orvosolja új mint az alkohol. Húzóra csúszik is a koktél, hisz van elég nálad, és már egész ütemesnek tűnik az orkok zenéje.
Leo meg már smúzol a talláros pasival.
- Fene érti ezeket az elfeket, egyik pillanatban még a felsőbb rendűségről meg a többi nagyívű nyilas dumájúkat nyomják aztán épp elmozdul kicsit az ember és egyből lepacsiznak a helyi dílerrel.

@inthenameoftheking:
A visszaszámlálás véget ér, a laza humán megáll előtted. Valami furcsa ebben az emberben, de még nem tudtál rájönni mi az.
Pár pillanatig méregetitek egymást, aztán megszólal:
- Yo! Ti vagytok a Kaszás koktélos fickók? Gethtel toljátok mi? Az jó anyag. Ritkán rendelnek itt ilyet, tudod miért? A geth bejegyzett tudatmódosító hallucinogén, kis mértékben nem hat, de a barátodat elnézve- int Dr. Boltar felé- én a helyedben jobban vigyáznék rá. Nede nem is okoskodni jöttem ide, megbízást teljesítek.
Éjfélkor - 2 óra múlva - találkátok lesz, a Castor Fibernél. Nem sokan járnak arrafelé, úgyhogy nem lesz gond, tudod kit kell keresned.
Ha meg jó geth kell nekem szóljál pajtás!- rád kacsint, elcsípi a kezedben lévő cetli és amilyen lazán érkezett úgy távozik.
A társad a végszóra érkezik, kissé bizonytalan járással egy üres és egy teli poharat szorongatva. a feje ütemesen mozog az élőzenére.
Most ugrik be , miért volt furcsa a díler... Nem volt világító felkiáltójel a feje felett.

inthenameoftheking 2015.11.18. 07:42:44

A fene gondolta volna, hogy drog van az italunkban, még jó hogy nem ittam belőle. A doki viszont kettőt is benyomott, és ott van még előtte kettő, úgyhogy feltétlenül cselekedni kell... ahogy leteszi a korsókat, egy "ügyetlen" mozdulattal mindkettőt leverem az asztalról. A poharak tartalma a kricsmi padlójára kerül, ahol pillanatok alatt kémiai reakciót vált ki a linóleumból. Némi kis lilás színezetű füst keletkezik, a padlón meg egy alig 10 centis lyukacska, úgyhogy nem is értem, hogy miért húzza fel magát ennyire a csapos, és kezd el nekem itt 8 napon túl gyógyuló sérülésekről és 50 kredites kárról handabandázni. Persze én sem vagyok rest, ha nálam gyengébb és fegyvertelen emberekkel kell ordítozni, úgyhogy én is rákezdek a "szándékosan akartál megmérgezni...!" kezdetű opusra. Sikerül is vele lealkudnom az összeget 30 kreditre, amit ott helyben ki is fizetek neki, csak hogy visszaálljon a rend és a béke.
Láthatólag a csaposnak is ez az érdeke, ez kell a fogyasztáshoz, nem a balhé. Magában morogva visszakullog a söntés mögé, tovább törölgetni a poharait.
Én közben a doki után nézek, remélem a kis intermezzo alatt nem haluzott be valami epikus csatát az orkok ellen, mert akkor megint bajban vagyunk...

SoSayWeAll 2015.11.18. 08:07:05

Az elmúlt évek alatt olyan mennyiségű mesterségesen és szintetikusan előállított kedv és tudatmódosító hallucinogén anyagot juttattam a szervezetembe, hogy már alig hatnak rám, szerencsére.
Szomorkásan tudomásul veszem, hogy a józanság szava győzőtt és részegen ma senki nem visz haza.
Kérdően lehuppanok Leo mellé, hogy most mi a bánatos kismacskát csináljunk.
- Kapitányom, gyanusak a körülmények és a kiborgunkkal sem vagyunk kisegítve. Mi legyen? Szerezzek egy taligát, aztán csak történik valami és támadjuk be a Castro Fibert vagy járjunk utána a felkiállító jel hiányának, amíg Törcsi análizálja Tuforszrít?

inthenameoftheking 2015.11.18. 10:01:54

Elismerően nézek Boltar dokira, most az egyszer fején találta a szeget, látszik, hogy nem is oly reménytelen eset. Csak ne igyon többet...
- Dokikám, nekem is feltűnt hogy valami nem kóser - mondom neki, pedig semmit nem vettem igazából észre. - Gyanús volt ez a lazacsávó, lökte itt a sódert, miközben semmit nem mondott. Nézzünk utána, de a helyszínt sem ártana megkukkolni, nehogy beleszaladjunk valami kellemetlen csapdába odakint...
Szétnézek, látom hogy a SD-utánzat még mindig a kricsmiben van, mindenféle emberkékkel és orkokkal pacsizik (nem túl ügyes, kilátszanak a kis tasakok a kezéből), de éppen indulni készül. Felcsapja a fejére a kapucniját, amire egy fehér halálfej van rászitázva, és az ajtó felé sétál.
- Van még három óránk a meetingig, kapjuk el valahol a sötétben azt a punkot, és kérdezzük meg, hátha tud még valamit. - javaslom a dokinak. - Tuforszri (vagy rosszabb esetben csak a törülköző) meg majd ránk csörög, ha végeztek a randival. Mit szólsz hozzá? Végre használhatod az injekciós tűidet, már ha akad még nálad némi igazságszérum...

SoSayWeAll 2015.11.18. 10:10:54

Mi lenne, ha kifelé menet leszólítanám és előadnám a kifogytam az anyagból és kéne egy kis Hawai jég sztorimat és amíg keresgéli nekem, addig lefogod és már mehet is a ketamin nyakba, a sikátorban meg majd ráküldjük a tiopentál-nátrium főzetemet.

Sneak attackra lesz szükség, én terelem a figyelmet...
És már indulok is az idegen után.

SoSayWeAll 2015.11.18. 10:37:23

Már kint járunk az utcán, amikor beérem az idegent és rövid diszkurzusba kezdek vele, amikor Leo hirtelen lefogja hátulró és pillanatnyi zavarban észre sem veszi, hogy már benn is van a véráramban a nyugtató. Kicsit elbágyadtan lógva a legkisebb ellenállást sem tanusítva hagyja, hogy Leo bevonszolja a közeli sikátorba. Így az esti órákban semmi feltünést keltve eltűnünk a sötétben.
Finom lehelyezi az egyik konténer mögé, amíg a tiopentál-nátrium koktél elkészül. Megkötözzük és ahogy távozik a szervezetéből a nyugtató hatása, még mielőtt segítségért kiállthatna, beadom neki a Juhász-koktélt.

A szer gyorsan hat. Az emberünk megnyugszik, tekintete őszinteséget sugároz. Ezzel hátralépve átadom a terepet Leo-nak és addig overwatch-ban figyelem, hogy a kihallgatást ne zavarhassa meg senki.
A sikátor végében látom, hogy Tuforszri még mindig a bokájár fogja és Törcsi egy része Brodalmi zászlóként lengedezik a friss koraesti szélben. Legalább nem kell bajlódni a megkeresésükkel, ha itt végeztünk...

Eszka 2015.11.18. 12:21:33

@SoSayWeAll: @inthenameoftheking:
A telefonok egyszerre rezdül meg, üzenet érkezett.
Feladó: Egy milliós törölköző
Tárgy:
Kapjatok össze magatokat pajtások.
Kárfelmérés elvégezve. Tuforszri állapota válságos, menjetek szerezzetek pár IC-t meg glitcher chipet a sírjára.
El kell vinni minket egy kiberklinikákra lehetőleg olyat keressetek amelyik nem fog balhézni a sok illegális implant miatt.
Üdvözlettel egy kiborg alfeléből kilógó törölköző.
Ui: Leonidasz a családfád emlegetni fogja a mai csuklásrohamot jó pár évig...

inthenameoftheking 2015.11.18. 20:09:46

Visszapötyögöm Buksinak a következő kis textet: "Húzzad fel a gatyáját, és vidd el egy körre. Pénz a bal zsebében, golyóstoll és jegyzetfüzet a jobban, ha a száját nem tudod mozgatni, akkor írj arra. Oldd meg egyedül, nekünk más dolgunk van." - azzal visszafordulok a delikvensünkhöz. A dokinak egy biccentéssel megköszönöm a remek munkát, majd felteszek a már nem is annyira laza csávónak pár ellenőrző kérdést, hogy valóban hat-e a szer. Megtudok egy-két mocskos kis titkot a dílerünk étkezési és higiéniai szokásairól, amire nem igazán voltam kíváncsi, de legalább kiderül hogy a doki jól kotyvasztott.
Ezután jöhetnek az éles kérdések:
- Ki küldött? Ki fog várni ránk a sikátorban? Csapdába sétálunk-e? Mit tudsz a Fekete Napról, a Castro Fiberről? - aztán hátradőlve figyelmesen hallgatom a rebegő válaszait...

Eszka 2015.11.18. 22:28:05

@inthenameoftheking:
A díler aléltan válaszol az általad feltett kérdésekre, az igazat mondj hála a doki szérumjának.
- Engem csak felbéreltek, emailt kaptam abban megvoltak az utasítások. aki kaszás koktélt rendel gethttel annak adjam meg a találkozó helyét és idejét. Átutalták előre a pénzt, ilyenkor nem kérdezősködök. Nekem azt írták, hogy nagydarab űrgárdistákra számítsak, de bevallom hogy egy nyápic elf és rosszéletű társad nem tudom mennyire nyeri el a megbízótok tetszését. - köhög erőtlenül- de nekem mindegy haver. Nem ismeritek a Castro Fibert?
Bakker az egy gát ami mellet egy kis tér van általában koncertek, piacok szoktak lenni ott. Jó forgalmam van ott napközbe' de este halott a hely.
Fekete Nap? Az egyik közeli bolygó ami arról kapta a nevét, hogy évente 8 hónapot van sötét ott, ráadásul úgy hallottam hogy még hideg is van. A búbánat menne oda, de sok arrafele az olcsó garzon meg az albérlet, még kauciót se kell letenni.
De ezekért felesleges volt becuccozni így, mert a, benne lett volna az útikönyvekben, b, ha meghívtok egy italra kellemesebb lett volna a beszélgetés, mint hogy itt fekszem a konténer mögött és fázik a picsám. - fejezi be remegő szájjal.

Eszka 2015.11.18. 22:40:51

@SoSayWeAll:
Hatalmas megfigyelésedet pár esti járókelő zavarja meg de mennek is tovább mikor meglátnak. Mormognak valamit perverz elfekrők meg szakadt junkiekról, egy fiatal sráctól kapsz egy pókrocot, miszerint kempelésnél jó lesz majd vagy ha fedezni kell valakit, mosolyogva megy el. Ezek után semmi érdemleges nem történik hacsak az nem hogy, hátranézve látod, ahogy a konténer mögül félig lóg ki Leo és a díler két lába. Meg kell hagyni pont olyan mintha...
Távolabb Tuforszri eltűnt drága piperecikkestől, zenélő robotkezestől, még olajfoltot sem hagyott maga után.
A megivott alkohol hatása lassan elszáll, egyre jobban izzadsz és mintha valami lila színben tündöklő aura venne körbe.

inthenameoftheking 2015.11.19. 06:33:45

- Azért te kis féreg, mert így biztosan igazat mondasz és nem versz át minket! - ordítom a dilernek, majd hátralépve előrántom a fénykardot (beindul a baljóslatú zene, fények, egyéb effektek) - Most pedig kérészéletű, készülj a legrosszabbra! - hörgöm az arcába, majd meglendítem a fénykardot...
... és azzal a mozdulattal le is kapcsolom. Röhögve segítem fel a remegő áldozatunkat a földről.
- Bocsi, de ezt már nagyon régen ki akartam próbálni - kacsintok rá - kösz az infókat, nesze itt van 50 kredit igyál egyet az egészségünkre, és elnézést a kellemetlenségekért - a faszikám úgy szalad el, mintha fenékbe billentették volna.
Közben azt látom, hogy Tuforszri táncoló léptekkel közeledik a sikátor végéről.
- A köldök az basszus, tudhattam volna! - mondja a kiborg Buksi hangján - Leo, te vén köcsög, elég lett volna, ha a dereka köré csavarsz, ott van a mozgató interfész csatlakozója! - villámgyorsan bemutat két karaterúgást és egy hátraszaltót. - Na milyen vagyok? Kész harcigép! MIközben a rendszerét próbáltam feltörni, leszedtem egy-két harcművészeti alapprogramot, de tudok ám már helikoptert is vezetni! - mondja lelkesen, majd az égre nézve egy kicsit elbizonytalanodik: - Nem mintha itt az űrbázison ilyesmire sor kerülhetne, de sebaj, jó móka! - na, gondolom, ilyen életvidámnak sem láttam még a kiborgot.
- Egyelőre hívjatok Ash-243/B-nek, a B a Buksit jelenti. A Tuforszri-Bi tökéletesen megteszi. Most elszaladok venni egy-két kismegszakítót, aztán agyat műtünk, és utána jobb lesz a barátotok mint újkorában!
- A kiborg elsasszézik valami régi virágokról és pillangókról szóló nótát fütyörészve. Fejcsóválva nézek a dokira: - Akkor most mi legyen? Castro Fiber, vagy van még valami elintéznivalónk előbb?

SoSayWeAll 2015.11.19. 07:51:24

Űrgárdistákat várt, vagyis a meló csöppet sem egyszerűnek mutatkozik, azonban még mindig nem tiszta, hogy miért nem volt felkiálltójele...
Rosszat sejtek, de iparkodnunk kellene. Tuforszrit gyorsan helyre kéne hozni, mert ez a bipoláris megoldás nem túl acélos. Ha nélküle indulunk el ki tudja látjuk-e még, ki tudja visszatérünk-e. Akárhogy is, magunkkal kell vigyük. Ha másképp nem megy, akkor Buddy fogja irányítani análszondán keresztül. Nem vagyok a fegyverek híve, nagyon nem is volt rá szükségem, de amondó vagyok egy kicsit készüljünk rá. Fiatal koromban sokat bandáztam egy William von Tell nevű jómódú gróf legkisebb fiával és tanítgattak íjászkodni, de valahogy a számszeríj mindig közelebb állt hozzám. Szerezni kéne egyet, meg egy jó kést. Ezt rád bízhatom? Én addig keresek egy patikát és bevásárolok utánpótlásból, aztán kicsit felturbózzuk a mérgezett nyílvesszők fogalmát. 2 óra múlva találkozzunk itt (már pötyögöm is Buddynak az információkat).

Azzal el is sietek, remélem Leo is sikerrel jár, mert én lóherével kivert patkóval a seggemben jöttem világra és két sarokra meg is találom a keresett ojjektumot. 100 kreditem bánta, de olyan mennyiségű vegyi és orvosi anyag készletet villantottam, hogy nincs az a Birodalmi autista kör, ami ellenállhatna. Bárcsak tudnám, hogy mi is a pontos feladat. Tudjuk hova kell menni, azt is hogy ott mi történik, de hogy nekünk mégis mi a pék véreres mi tudom én micsodáját kéne velük csinálni...

Eléggé gyorsan visszaértem a találkozási pontra, de legalább lesz időm a megfelelő komponensű bénító anyag összeállítására, elvégre nem árt ha nem feltétlenül mészárolunk le mindenkit.

Amíg Leo visszatértére várok, szépen gyarapodnak a bénító, kábító és hallucinogén töltetek. Egyszer csak a sikátor végében látom Tuforszrit körvonalazódni. Buddy jól lezúzta a budget-jét, legalábbis a maga után vonszolt szemeteszsáknyi alkatrészt és miegymás erre enged következtetni.

Lassan letelt a megbeszélt idő és Leo is feltűnt, de nem úgy tűnik mint aki annyira hejj de boldog lenne.
- Sikerrel jártál, mit történt?
The best way to predict the future is to invent it.
süti beállítások módosítása