Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

The best way to predict the future is to invent it.

2015. október 10. 19:42 - Eszka

1.2 Team Building, Negotiation

bar-fight.jpg

Ezen az átlagos estén is mint minden este Tibi bácsi kocsmájában történik valami. A városban terjed a hír hogy jó kis bunyó van kialakulóban a csehóban. A fogadások kettő az egyhez a robotemberre, hisz neki keze is zenélt. A hős szerelemes nem annyira kapós úgy fest, pláne hogy előtte még le kell dolgoznia egy ewok árát. A csehóban az állapot a pattanásokig feszült. A kalandmérőt kikapcsolták , nagyon sípolt már.

Zavarta a vendégeket.

Tiborunk felettébb morcos a munkaerő elvesztése miatt, nehéz leszerződtetni egy ilyen szorgos medvét ,az utazási költségéről nem is beszélve. Épp elkapná az okvetetlenkedőt, mikor ifj. Lakatos a helyi kovács egyik zabigyereke, átrepül a kocsmáján 20 egység kárt okozva ezzel.

Valaki vérért kiált,sötét lesz..

Csak egy olajtól csillogó, fegyveres alak látszik a természetellenes sötétben. aki igencsak morcos.

23 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://onlinerpgformylads.blog.hu/api/trackback/id/tr427955348

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

inthenameoftheking 2015.10.10. 22:37:10

Lelököm magamról a holtsúlyt és felpattanok... illetve csak pattannék, mert egy csöppet azért megszédültem, muszáj két három lépést hátrálva a hátamat a kocsma falának vetve visszanyernem az egyensúlyomat. Káromkodva előkapom a késemet, de egyelőre nem kapcsolom be a monoszálas pengét, remélhetőleg nem durvultak még el annyira a dolgok hogy ne legyen elég a hagyományos él és a markolatba épített boxer.
Miközben a kocsmában egyre inkább eszkalálódó helyzetet figyelem, csak arra tudok gondolni, hogy a tegezbe rakott nyílvesszőimre remélhetőleg senki nem fog ráesni a verekedés közben. Az igen csak hangos lenne, és a város térképeit is újra kellene rajzolni utána...

StupidEarthMonkeY 2015.10.11. 18:54:57

Mikozven varom a reakciokat, probalom nem mutatni a meglepettsegemet es gondolataimat, hogy:
- ebben a kocsmaban ennyire az ingerkuszob alatt van az, hogy valaki atrepul a szembesarokba.
- Meg talan mentheto tomesre a picimacim.
- Az egyik sarokban egy buckalako a sore helyett konkretan homokot kopott a latvanyra. Biztos ezert mondjak, hogy porzik a veseje. Kacc.
- de legfokepp, hogy mar megint lejart a spotify elofizetesem, es mar megint valami ocska reklamok szolalnak meg a szamok kozott. A multkor is lejottem az eletemrol, amikor ket szam kozott vegig kellett hallgatnom nurgle legiojanak a toborozoreklamjat. Azota se tudom kiverni a fejembol azt a dallamot a vegen:
"picit taknyos, picit göthös, nagyon pufi, de mindenkit meg-fer-toooooz! 06-80-nuuuur-gli." Jajj ne, most megint belemaszott a fejembe. Egesz este ezt fogom dudolaszni...

SoSayWeAll 2015.10.11. 19:06:16

Elso nekifutasta elveztem Ancsa mellei kozott a fejem, de hirtelen megjozanitott a gondolat, hogy bizony meg him...
Hirtelen felpattanok es a nemregi deliriumbol magamhoz terve azt tapasztalom, hogy megint sikerult resuegsegemben porig rombolni egy italozot.
Igazabol nem is értem, hogy az ortoped alkoholistaban hogyan lett iszapbirkozo es hogy mindezt miert gepzsirral jatsza...
Az asztalnal felemelkedve butan nezek az ott ucsorgo ket idegenre. Az egyik valami hitterito lehet, a masik meg valami fuxos roncsvadasz.
Szorongatnak valami papirost, de heeee - mit keres rajta a nevem?!
Szatirok vagytok, igaze? Hat engem nem huztok ki a listarol, gyere ki a horea hegyesfulo, megtanitalak az alazatra! Te meg venember maradj csak a seggeden, te is sorra kerulsz.

Eszka 2015.10.11. 20:11:23

A sötétség a hangok hatására eloszlik, és leszámítva a kiborg kezéből szóló reklámokat, Tibi a kocsma tulaja töri ezt meg.
- Hé kemény gyerekek! Itten nincs semmi balhé, aki idejár azt tudja, mert eddig 100 egység kárt okoztatok és a fogyasztásotok ezt nem fedezi. Mellesleg a biztosító sem, Legyen átkozott az 5 éves szerződés és hűségideje! - hatalmasat köp erre mindkét fejével. A kőpete forró savként égeti a pultot. Jó pár fekete folt, lyuk van már a horganyzott űracél lapon.
Ha eldöntöttétek mit akartok, szóljatok Horowitz, a goblin bankárom már lehívta az adataitokat és ráterhelte a költségeket a számlátokra, ja mint kiderült fizetésképtelenek vagytok, legalábbis a jelenlegi állás szerint.Ha még mindig csahót gyújtogatni, idegen vért ontani van kedvetek akkor vagy kimentek a hóra a kocsma elé vagy felőlem itt is csinálhatjátok de azt fizetitek , Capise? - elégetten bólint ahogy befejezte a beszédét majd elüvölti magát.
- Mindenki dolgára! Személyzet meló van, vendégek fogyasszatok, ne menjek már csődbe 5 perc alatt. Ha bezárok mehettek az asszonyhoz meg a kölkeitekhez. Kinek jó az, na???
A csehó egy emberként bólogat, többen adósodtak már el már itt rövid távon, meg a franc se kíváncsi az otthoniakra.
A pult előtt hirtelen tömeg alakul ki, nagyhirtelen mindenki megszomjazott.

Eszka 2015.10.11. 20:23:03

@SoSayWeAll: @inthenameoftheking:
- Uraim, uraim - mondá József - lesz alkalmunk megmutatni a vitézségüket később, van a környéken elég szörny meg hentelni való gazember. @SoSayWeAll: A pap vagy mi rád néz
- Mr. LEONIDASZ-nak, jól mondom igaz? - kérdőn néz rád egy pillanatra @inthenameoftheking:-re, épp munkát ajánlottam ennek a fess fiatalembernek, és ha minden igaz társakat keres, Ön pont alkalmasnak látszik, nem azt mondom, hogy egy kiköpött úriember de megteszi. Elvégre ki hallott már olyat, hogy úriemberek katakombába mászkálnak meg térdig a szörnyvérbe.. Bahh- és legyint,
Na mit szól hozzá Mr. @SoSayWeAll: ?

Eszka 2015.10.11. 20:29:18

@StupidEarthMonkeY:

- Na ne álljá' már ott mint .. , gyere már ide nem harapok- bőgi neked oda Tibi egyik feje a pult mögül.
- Keménykötésű gyereknek látszol én épp kidobót keresek, sajnos az előzőt elvitte az űrpestis, mikor megmotozott pár gyanús alakot,franc se gondolta, hogy fertőzöttek..
Ledolgozol pár napot, azzal rendezed is az eddigi kárt, utána meglátjuk?
A kocsmáros közben végzi a munkáját, csapolja a sört meg minden.

SoSayWeAll 2015.10.11. 20:32:13

Ahogy elnezem leszz itt egy keves koltsegem... oszt mi a jutalom urambatyam, hiszen minden a matekon mulik?

Lady Arielle 2015.10.11. 20:44:04

"Na ez annyira tuti!"- fordult meg csinos kis fejében a gondolat, ahogy bezuhant...valahova.
"De hova is?" - próbálta az elátkozott szőke tincsei alatt kibogozni a gordiuszi kérdést.
Oldala fájt, valami nyomta, de rohadtul.
- Egy tegez...- cibálta ki jobb veséje alól a kellemetlenkedő fegyvertárat.
Felállt a sokat megélt, ám annál kevésbé antisztatikus padlóról. Leporolta kecses alakjáról az elmúlt idők beazonosíthatatlan mocsok darabkáit és dühösen vágta a sarok felé az eddig szorongatott kagylóékszert.
- Hogy a göthös fogahagyott Tengeri Kígyó tekeredjen a legkényesb szervére annak a kalóznak aki ezt az ócska zsupszkulcsot a tengerbe vetette! Vetett volna inkáb rozsot, vagy mit az Üveghegy mögötti privatizált szántásban! - morogta kelletlenül míg végzett külleme sterilizálásával.
A pultra könyökölt és szép nagy őzikeszemeinek pillantásátt a kétfejű csaposra kúszatta fel.
- Ha jól hallottam valamiféle idegen vért emlegetett...- búgta behízelgőn s hátradobta derékig érő még tengervíztől csöpögő tincseit.
- Tudna szerezni néhány pint Rh+ típusút? - hajolt közelebb a jobban gúvadó szemű fejhez.
A másikra is ügyelt, hiszen az, épp az imént hírdetett statáriumot a verekedés ellen. Azon fej szemei, úgy vélte időeltolódással fognak majd ráfókuszálni.

inthenameoftheking 2015.10.11. 20:45:10

Most hogy elmúlt a veszély, ellépek a faltól vissza az asztalunkhoz. A pohár bor még mindig ott van, a söröm viszont sehol, a pultosfarkas meg már megint a kricsmi túloldalán köpködi az asztalokat. Ha ez van hát ez van, felemelem a poharat és kortyolok belőle.
Kíváncsian méregetem az új potenciális társamat, és már elsőre azt látom rajta, hogy nem az eszéért fogjuk szeretni. Aki rá tud gerjedni egy kék színű HÍM farkasra, annak ugye akadhatnak egyéb problémái is az életben. Már megint nekem kell majd megmondani ki merre menjen sóhajtom magamban, na nem baj, hozzá vagyok már szokva. Így jár az, aki ilyen kültelki kocsmában keresi meg a bogyóravalót.
Elteszem a halefet, mintha elő sem került volna, majd így szólok a melákhoz:
- Leonidas vagyok - üdvözlöm - kisbetűvel, nem úgy ahogy ez az úriember ejti a nevemet. Egyébként semmi közöm a csuháshoz, most találkoztunk először. Munkát ajánlott nekem is, gondolom egy csapatban kell majd megmentenünk a hitegyház apácáit. Jó esetben nem lesznek túl öregek és szőrösek, bár ahogy látom, khm, az önnél nem képez akadályt... na mindegy, jól megleszünk, gondolom. Azért nézze át a Felkent aktáit, az én nevemet is elírta, nem erőssége az adminisztráció...

Eszka 2015.10.11. 20:46:49

@SoSayWeAll:
- Nézd , kegyes az Én istenem és bőségesen megjutalmaz.100xp-tudok felajánlani a partynak, ami valószínű elég 3-4 részvevőnek a szintlépéshez .Ez szerintem több mint bőséges - mondá Jozsué a Felkent és az a rohadt jovális mosoly csak nem akar eltűnni a szent ember fejéről.

StupidEarthMonkeY 2015.10.11. 21:54:17

Latom ahogy belassul a vilag elottem, es hirtelen semmi izgalmas nem tortenik, amig a szemeimbe epitett hud feldobja az elore megirt sztorilehetosegeket. Az osszes npc ugyanolyan szogletesen mozogja az elore beprogramozott harom fazist, es kiveheteglen morajlas lett urra a helyen. A kis felszabdalt karika a kovetkezoket dobja fel lehetosegnek, mig a kocsmaros egyik feje csapol es adja a piat repetitiv modon, a madik feje pedig bamban all es varja a valaszomat. Atnezek a masik iranyba, ahol a kultista romeonak motyog, mikozben a metroszekszualis srac szinten ram varva pislog.
-Hallod, remelem takaritas is megteszi, mer' letepem az arcaidat, es azzal sikalom fel a padlot...

[Ketsegtelenul vicces, de nyilvan nem kezdhetek mar a jatek elejen renegade affinitassal.]

- Termeszetesen minden kart megteritek, de nyilvan on is latta csapos ur, hogy en csak az aldozat voltam ebben a pillabatban, elvegre inzultalni akartak, amire az onvedelmi rendszereim automata uzemmodba leptek.

[insufficent diplomacy skills]

- Jo, ezzel a karakter leul, es folytatja a piajat.

[ehh, tul snassz.]

- Hogyne tibor, elnezest a kellemetlensegekert, termeszetesen beallok kidobonak, es mig az okozott kart ledolgozom, a barkacs skilljeimmel mindent megjavitok jobbra, mint ujkoraban.

[jeeeeezusom! Milyen fogyatekos elnyomott kreten csinalja a paragon valaszokat? Hogy kerult ez ide? Hogy kerulok en ide? Mit rontottam el, hogy itt vagyok? Inkabb mentem volna aszteroida farmernek, azokat meg a kalozok is beken hagyjak. Elhetnek nyugodt eletet. Oszinten? Ki volt az a projekt manager, aki egy ilyen fogyatekost alkalmazott a jo parbeszedeket irni? Ha vege a kalandnak, megkeresem, es pepesre verem a fejet.]

Mindekozben senkinek nem tunik fel, hogy a csapos szovege ota, ami vagy 15 perce volt, semmi nem tortent...

- ......

[hallod, cool-o-meter kiakadt. Nyilvan ezt fogom valasztani]

StupidEarthMonkeY 2015.10.11. 22:10:34

A kezem soundtrack uzemmodba kapcsolom, beindul ez a zene:

youtu.be/Syv5O6UHzE0

elindulok a hatso sarokba, ahol csontropogasig ramarkolok a gepzsiros kezemmel az elernyedt test egyik bokajara, majd elkezdem vonszolni a pultos fele. Ahogy a pulthoz erek, le duletbol felvagom ra, es ahogy a pultos mind a negy szemevel ram nez annyit mondok:
-A kuldetesek kozott kidoboskodom a helyen az elso 10 kaland alatt. Amint egalban vagyunk, fizetest is kerek erte. Megfelel?

Ezzel a szoszire nezek, es ennyit mondok:
-Jol hallottam? Vert akarsz? Es mikozben a tetemre biccentek, folytatom, hogy - Neki mar ugyse lesz ra szuksege.

Ezzela mondattal, a csapos es a csaj valaszat meg sem varva megfordulok, es elindulok a kultistahoz, es a formalodo csapatahoz.

Eszka 2015.10.11. 22:56:04

@Lady Arielle:
A tömeg lassan elkopott a pulttól, így Tibinek nem okoz gondot figyelni rád, de persze csak egy fejjel a másik szeme a pályán. Miután hidegen végigmér, majd így szól:
- Hát van éppen de nem a legfrissebb, a magadfajta szárazföldi sellők meg nem csipázza aztat, de megoldjuk valahogy. Ezzel lenyúl a pult alá és kotorászik, közben megegyezik a kiborggal, de nem igazán foglakoztat ez. Megcsapja a vér szaga az orradat ahogy előveszi a fiolát. Decis kiszerelés, galaktikus import. Nem épp RH+ de megteszi.
Valami hatalmasat puffan előtted, egy friss tetem.
Vér, gépzsír és olajszag.
@StupidEarthMonkeY:-Jól hallottam? Vért akarsz? A kiborg a tetemre biccent, majd folytatja, hogy - Neki már úgyse lesz rá szüksége.
Megfordul és elindul a kocsma egyik részébe, ahol valamiféle csoportos felé.
- Na úgy látom az új hobbi kidobóm meghívott vacsira, - ezen ez elmés poénon mindkét feje mosolyra húzódik a randa csaposnak.

Eszka 2015.10.11. 23:19:23

@SoSayWeAll: @StupidEarthMonkeY:@inthenameoftheking:

- Maga milyen kis érzékeny a nevére (:@inthenameoftheking) kijavítom, - azzal irkál valamit - na hol is tartottam.. Igen ott, hogy a csapatuk lassan meg is van. - Megtorpan a mondandójában ahogy odaér hozzátok a kiborg - nofene mekkora az érdeklődés, le is veszem a táblát. Csettint egyet és a tábla eltűnik .
Akkor összefoglalva, Önök az álláshírdetésre jelentkeznek, ami alkalmi. Eltekintünk a próbaidőtől jelen esetben, 4 órára tudom bejelenteni magukat és mint említettem 100XP a jutalom, bruttó. Ez a komplett csapatra szól, így kijön a szintlépésük ami szerintem nem rossz, tekintve a munkát. Ezenkívül, hogy bizonyítsam elkötelezettségemet az ügyükért, rendezem az okozott kárt illetve költségeket. Ha benne vannak, akkor a részletek egyeztetése végett kérem fáradjanak a hátsó tárgyalóba.
Nagyot sóhajt amint befejezni a mondandóját, lehúzza a maradék borát meg sem várva a válaszotokat elindul a csehó hátsó traktusa felé. A pultnál megáll, egyeztet Tibivel és folytatja útját. A színpad mellet kinyit egy ajtót és eltűnik a feltárult setétben.

Eszka 2015.10.11. 23:25:45

@inthenameoftheking:
Miközben egyeztetek Jozsóval, pár dolog feltűnik.
Egy, a gondosan elhelyezett íjad és tegezed a földön van, a pultnál álló nő rúgta fel, aki jelenleg épp az egyik szerencsétlenül járt tolvaj felett tart estebédet.
Kettő, mint böcsületes erdőlakó rájössz hogy ki nem állhatod a gépzsír szagát.

IvanYakovRambovitch 2015.10.12. 02:08:45

Az egyre erősődő kocsmazajt egy még hangosabb dübörgés és a dübörgéssel keveredő ismeretlen halandzsa zaja zavarja meg youtu.be/gNI5eAWCWHI
Páran kiváncsiságból kinéznek. Az épület előtt egy lánctalpas Niva fékez le, majd rükvercből a kint hagyott speeder bike-okon, lovakon, banthákon, unikornisokon ferdén keresztülhajtva leparkol. A kíváncsikodók tátott szájjal bámulják az eseményeket. A zene elhalkul, a motor leáll. A járművet, egy hatalmas massza rázza le magáról nagy hörgések közepette. Körvonalai láttán az ablakból visszamásznak a kukucskálók, és ha mi sem történt volna, ott folytatják a pár perccel ezelőtti tevékenységüket, ahol abbahagyták. Erősődő hatalmas, de kissé bizonytalan lépések közelítenek lassan a kocsma bejárata felé. Tibi nyel egy hatalmasat, és kicsit visszalép a pulttól. Az ajtó nagy robajjal berobban, magával ragadva egy ügyetlen rohamosztagost. A kocsmában síri csend honol, minden tekintet a bejárat felé szegeződik... valahol felsír egy ewok. Az ajtón bepréseli magát egy csukló, gigantikus méretű, terepnadrágos, usankás, szakállas ork. A hátán hatalmas kalapács, az agyarain aranykorona. Jobb kezében egy megkezdett üveg vodka. Tibi idegesen törölgetni kezdi a pultot.
- VÁSUMÁTTY!!!! - ordítja el magát kedvesen az ork, és a maradék szesz gyors lehúzása után az üveget egy lendülettel a tömegbe dobja.

inthenameoftheking 2015.10.12. 07:04:06

Még élünk, úgyhogy semmi baja a nyílvesszőknek, gondolom, és elindulnék érte, hogy magammal vigyem a hátsó szobába. Ekkor nyílik az ajtó, és érkezik a kricsmibe egy hegyomlásnyi ork, de akkora, amekkorát utoljára 200 éve láttam a IV. ork háborúban (igaz, akkor is csak darabokban, nem komálták a speckósított nyílvesszőinket a fiúk). Hála isteneknek elég fejletlen a hosszú távú memóriájuk, manapság örök barátaiknak neveznek minket orkéknál, ilyen az, ha nincs írásbeliség egy kultúrában (kultúrában??? ugyan már...)
Na, ezt biztos beveszi Józsi a csapatba, gondolom szomorúan, már csak még egy agyatlan izomkolosszus hiányzott, nincs belőlük még elég...
Valamit odaordít Tibinek orkszkij nyelven, gondolom kéri a szokásos adagját. Úgy döntök, hogy a nyílvesszők ráérnek, inkább meghallgatnám végre a mi kis felkent barátunkat, milyen mocskos ügybe szeretne belerángatni...

inthenameoftheking 2015.10.12. 07:06:37

Ja, a szöszinek meg még odaintek menet közben, hogy jöjjön hátra ő is, ha befejezte az étkezést. Nem árt, ha van köztünk legalább egy ellenkező nemű is, lesz kinek tenni a szépet a fiúknak, és addig sem egymást macerálják...

Eszka 2015.10.12. 07:40:47

Az üveg ahogy elérni csúcspontját a levegőben, szétporlad és apró üvegporként száll alá. Drága volt, de megérte a felsőlégköri dentintegráló, inkább ez, mint a légkondi. A meleg mindig jobb hatással van a forgalomra, mint a bunyó.
A kocsma egy emberként (?) Tibire néz, az megvonja a vállát, vendég az vendég. Jó ideje vezeti az italmérését, látott nála különb, felvágósabb alakokat, felvágva már. Az biztos, hogy a közterületesekkel élete legnagyobb szélmalom harcát kell megvívnia a parkolóhely bővítéssel kapcsolatban. A koma meg legfeljebb nagy mínusszal indul a hatásos belépője miatt.

@IvanYakovRambovitch
- Vásumátty!! - köszönt Tibi, kitölti a Pángalaktikus Gégepukkasztót, a pohár tetejére erős chilli paprikát tesz(vagy fél marokkal), látod ismeri a csínját ennek a remek italnak.- el kell ismerjem hatásos a belépőd Testvér, de sokba kerül ez.Én azt javaslom, menj hátra a tárgyalóba épp munakerő toborzás folyik.talán fussa majd a kárra, amit okoztál.
Azzal elfordul és mintha folytatja a poharak törlését.Ha egy makacsabb piszkot talál,köpettel rásegít

SoSayWeAll 2015.10.12. 08:20:14

Miközben átnyálaztam a Felkent aktáit, nem vettem észre, hogy ujdonsült Leonidas cimborám némiképpen magamra hagyott az öreggel, de ez lenne a legkisebb bajom.
Öreg!!! Hát hogy a férges macska vemhes öregannyjába nem bírta rendesen összeszedni az adataimat?!
Most, mielőtt visszajönne a kolléga, javíccsa mán át, mert sértő rám nézve. Diktálom:
A nevem Boltar, a nemierőszakolós. 2 csillagrendszerben ítélte halálra titánium fúrófejjel való kereskedésért. A Vega-rúl jöttem és nem a Kripton-ról, illetve nem Kalkuttában, hanem a Namek-on praktizáltam vezető tisztifőorvosként, mint magzatkioperátor egészen addig, amíg fel nem függesztettek a Namek populáció hirtelen meggyarapodása miatt.
Jelenleg a végkielégítésémet próbálnám elinni, de valamiért mindig belémkötnek mindenféle jött-ment idegenek. A mottóm: "Én ma itt mindenkit megbaszok, ha nő az se baj!"
Na de most már rendben lesznek a papírok...
- Miben segíthetne egy magamfajta muffmágnes? (halkan odasúgva) Amúgy öreg, nincs egy kis füve, a nagy dulakodásban elhagytam és itt maradtam szertelenül?
Mielőtt válaszolhatott volna az öreg, fura szagok borították be a légteret. Mintha az eddig kellemes gépzsír aromát áthatotta volna valamiféle gorillahormont szerteszéjjel spriccelő ázott kutyaszag, vagy valamiféle ürülékében hempergő tenyészjószág.
Ahogy megfordulok, látom, hogy csak egy jól megtermett ork libben be kecsesen a kocsmába, a háttérben kirajzolódó ortopéd alkoholista közelében. Csak tudnám, hogy Leo barátom minek indult feléjük... tökös csávó lehet, egy ilyen böszmének még én se mernék nekimenni, csak így szemtől szembe, az nem lenne igazságos (hátulról, lesből... na ahhoz kell kurázsi).
- Hé öreg, miféle szerzetek ezek? Ugye nem valami titkos homár harcosok klubja van itt kialakulóban?

IvanYakovRambovitch 2015.10.12. 10:09:56

- Milyen barátságos fogadtatás! - gondolom magamban, miközben odavonszolom magam a kitöltött potyaitalhoz, arrébtolva az utamat keresztező lényeket. Lehúzom a gégepukkasztót, majd fintorogva, nagy csámcsogások közepette elfogyasztom az előkészített chilipaprikát, eleresztve egy halk és láthatatlan bűzfelhőt... Grúmsz és Ájvorl redves farkaira egyszerre... Túlontúl sok volt a gorenvicki mustáros kutyaburgerre az a vodka! Miközben a paprika utolsó darabjait rágcsálom hiányos fogazatommal, körülnézek egy kicsit ork fehérnép után kutatva. Egy ewok, orrát takarva, sikítva esik össze. A hozzám közelebbi asztalnál ülő két kártyázó elf közül az egyik öklendezni kezd. Tibi, - arcát egy koszos ronggyal takarva rámnéz, és köhögve megismétli: - József, toborzás...khkh... ott... kkh kh, majd ujjával a tárgyaló felé mutat. Elindulok a helyiség hátsó irányába.
- RUSZPUTUJCSH! - köszönök a bent lévőknek. Leveszem a kalapácsot a hátamról, és rátámaszkodok. - Yakov vagyok, szlovjet ork, harmadik generációs harcos-sámán-kovács-bárd... őőő vagyis... bárdsámánkovácsharcos...izé...kovácsharcossámánbárd.... Na jó, felejtsük el a sámánt. Amúgy is csak a rontásokhoz értek...azok közül is inkább a gyomorrontásokhoz.
Pár másodpercnyi kotorászás után kihúzok egy kis piros könyvet, amibe belelapozok, és kinyított állapotban József elé rakom. Közben gyanakodva méregetem a társaságot.

Az oldalak az alábbi információt tartalmazzák:

Név: Ivan Yakov Rambovich
Szül: g.r.i.sz.: 2837 Vybork, Szlovjet Birodalom
An. n.: Agina Vorkovna

Erő: 19+
Gyorsaság: 9
Állóképesség: 17
Ügyesség: 11
Intelligencia: 4
Karizma: 6
Szerencse: nem szükséges...

Lady Arielle 2015.10.12. 21:33:09

@Eszka:
Valahonnan mégiscsak tudta a Nagy Néven Nem Nevezhető, hogy hova vezesse aprócska topánom lépteit. Mióta az óceán Boszorkája lábat adott, s az az ostoba herceg kinyiffantotta, hogy csilingelő hangom visszkobozza tőle....
Na de a herceg is ott végezte, ahol a többi vértasak, alig egy éjnyi élvet hagyott maga után....
- Béke poraikra! - emelem magam, majd az ajkam elé a kocsmáros ujjai közül kicsent fiolát.
Tarsolyomból két ezüst pikkelyt dobok a pultra, remélve konvertibilis ezen a tályon is.

Már már épp morrannék a merészre, ki elém veti a még meleg tetemet, ám időben kapok észbe, nem jegyajándéknak szánta.
Érzékeny orromet gépzsír és olaj szánamas szaga csapja meg.
- Miért kell elrontani minden élvezetet? - tépem ki a monoszálas alkatrészt, mert félek csorbítaná a szemfogam, ha óvatlan találnék harapni tán.
Tekintetem magabiztosan csillan a csaposra.
- Mindenhol aratok nem kevés sikert, s ha nem?! Nos akkor én aratok míg a halál a nyomomban motoz - sóhajtok jólesően.

Már már épp szívóágra kerül a kiborg amúgy is végzetes léte, mikor élvezetemet a berobobbanó pimasz tohonya hegy zavaja meg. Körmeim szikrázva csikordulnak a savmarta pult lapján, ahogy bájaimmal kiérdemelt vacsorám kerül féltésre.
Kapva kapok az alkalmon és a prédán, midőn egy idegen valami csapattanács félére invitál.
Felkapom a tetemet és a nyomába indulok. Utamat menetközben, a kiborgból kiberhelt, súlyfelesleget alkotó, teljesítmény növelők szegélyezik. Arra azért vigyázok, hogy ne vérezzen el idő előtt a prédám.
A helyiségbe lépve szinte gyöngéden heveredek a lassan szívogatott pillanatnyi partnerem mellé, abban reménykedek, hogy itt nyugodtan élvezhetek végre. Kultúrlény lévén mellőzöm a szürcsölést.

Eszka 2015.10.12. 22:15:45

Miután ezek a kétes alakok végre bevonulnak a tárgyalóba, Tibi mindkét feje végigméri az álatluk okozott puszttitást és a károkat.
- Ki nem állhatom ezeket a 0 szintű karaktereket, most szabadultak de azt hiszik Ővék az egész univerzum - mondja az egyik feje.
- De mégis az ilyenek hozzák a forgalmat- kontrázz rá a másik fej.
Nagyot sóhajt, egy igazi phaszkivan jellegel.
-Iszol valamit vagy csak bámulsz öreg?- mordul kedvesen az első italját vásárló kefebajszos digóra - Ja csak te vagy, tényleg vízvezeték karbantartás, de most minden teknőst halássz ki holnap az lesz a menű.
The best way to predict the future is to invent it.
süti beállítások módosítása